![]() |
Problem s windowsima
Ovako..u zadnje vrijeme mi se često pojavljuje ovaj problem! Tijekom rada na računalu, često se računalo zamrzne( ne klasično zamrzavanje da se ništa ne može pomicati nego samo desktop i start menu a kursor radi)... no to nije toliki problem koliko mi smeta da kada se to desi restartiram računalo i kada ga restartiram piše start normally i još neke opcije ( NAPOMENA IMAM VISTU ULTIMATE 32-bit verziju) i kada odaberem npr. normally windowsi se počnu učitavati nakon jako dugoga čekanja, ili se uopće ne počnu učitavati. Ispočetka mi nije smetalo, ali je postalo iritantno restartati komp nakon pol sata rada na računalu. Ne znam je li bi problem možda bio disk jer mi je dosta popunjen....ili u nečem drugome...Molim hitnu pomoć. Hvala :fala::amen:
EDIT BY MOD: Naslov ne može ostati ovakav, smisli novi pa ću promijeniti... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659 |
mozda je neka viruscina probaj ga skenirat s necim
|
meni to smrdi na windowse, probaj s reinstalacijom windowsa ako ne uspijes onda nam javi pa cemo dalje filozofirati.
lp |
Sta ima u event vieweru?
|
ovako...probao sam sa antivirusnim, nema ništa, reinstalirati ću windowse, te što se tiče event viewer, piše mi da je Event Log service unavailable!i da još jedna napomena. Često mi se ukoči kompjuter baš kada sam u Mozilli Firefox...odnosno kad surfam!:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:21. |