![]() |
koju grafu da uzmem
eo ovako, igram CoD sve nastavke vec podosta vremena samo me zeza sto me nekad fpsi znaju zaj...., pa tako na nekoj cistini mogu lockat 250 fps ali u smoku mi se smanji na 30 ili dok gledam nest skace od 125-250. Tako da sam igrao dosta dugo lockano na 125 fps. Sad je doso CoD world at war i imam oko 50 fpsa na cistini LOL. zato kupujem novu grafu i molim savjete
Moj komp izgleda ovako: Procesor: AMD athlon 64 X2(dual core) 4200+ 2,21 GhZ RAM: 2 GB (od 667 mislim) GRAFA: nvidia geforce 8500 gt od 512 mb (sucks, zato trebam novu) MATICNA: Winfast Solseries nest (nova je zato je dobra) NAPAJANJE: 520 W e i molim vas da mi preporucite neku gejmersku grafu, neke savjete sam dobio da uzmem geforce 260 gtx za 2200 kn. Eo pa sad pitam vas dal ima nesto dobro od oko 1500 kn. TY |
Ponudi Mar-u 1500 ili 1600 za njegovu neotvorenu 4870 powercolorku,i to uzmi. Drugo ni ne gledaj za tu lovu.
|
Da, obavezno poslušaj savjet kolege to je odlična kupnja:D i još bolja grafa za te nofce:D i nemoj tražiti dalje ili nešto drugo:fiju:
To je ovo: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=129042 |
jel, kolko vas dvojica dobijete marze od mara, ha? :roller:
|
a oce li pasat sa ovim ostalim komponentama
|
Citiraj:
mar je moj zemljak,lako se dogovorimo..šta je je,to je the grafa trenutno za 1500kn..ako će ju dat |
4870 je zvijer , ali mozda malo preveliki zalogaj za ovu konfu .
|
Dobar zalog za budučnost:D a lako ubaci neki proc tipa 5000+BE:D ili jači
u biti bi mu bolje pasala 4850 s obzirom na trenutnu konfiguraciju ali ako se ima "krznaša" odmah u glavu:roller: nažalost nema provizije glede preporuke za kupnju:nono: |
Ma i phenom se šibne,da imam 1500kn kao on bio bi na pola puta za šibenik, najjeftinija nova je dva soma..a čovjek ju nije ni raspakirao još..
|
de ta grafa je do jaja... pardon my french
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |