![]() |
namjestanje rss downloadera - utorrent
znaci kao sto naslov kaze, neznam kako namjestiti rss downloader da automatski krene skidati cim sadrzaj bude objavljen.
konkretno, htio sam namjestiti da mi se ****** cim dodu na bitmetv krenu skidati tako da uhvatim sto vise uploada a nije mi se dalo ostajat budan do 3 sata da bi rucno stavio...dodo sam rss feed u utorrent kako pise tamo na stranici(znaci link u kojem je moj passkey i sve) i pojavio mi se feed u utorrentu i ljepo se refresha(svi novi showovi se odma pojave). zatim sam napravio filter za ******* i maknio kvacicu dont start downloads automatically i kad sam se probudio pogledam i on nije nis skinuo.a kad kliknem na onaj upitnik na dnu rss downloader postavki pise http://pce.hostili.com/images/rss_23c0o_thumb.png ali svejedno ne zeli pocet skidat... :zdero2: pa ako bi neko ko zna u cem je problem bio toliko dobar da pomogne bio bi zahvalan :) :respekt: EDIT: rjesio, problem je bio sto nisam rucno ispunio dio rss linka(na drugim trackerima se netreba ali na bitmetv ocito treba jer nije sve automatski kada se link gererira) - procesljo sam forum i naso zgodan tutorial :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:12. |