![]() |
T-com ???
Jel zna netko mozda sta ce to bit? Istli kurac ili cemo napokon i mi dobit flat rate ili bar jeftinije cjene ?
|
Isti drek drugo pakiranje Hinet=HTnet=T-com
Samo mijenjaju brand pošto je kod nas DT na "vlasti" a T-com je njihov brand... |
osobno mrzim HT kao i svaki sljedeci covjek na ovom forumu, ali moran rec da mi je jos mrze to sto HT vise nije hrvatki nego njemacki i totalno mi se gadi ovo veliko T -samo dokaz da smo sj***** nadalje jer ce njemci nas derat od sada i rade bi da je ostao u hrvatskom vlasnistvu :mad:
|
da poznat mi je ovaj "T-mobile" znak od nekud.:D
|
do "prekjucer" je bilo HR CRONET, pa "jucer" HT Mobile, "danas" T mobile
(govor ironicno) prva beba koja se sutra rodi nema se prava zvati Josip nego Joseph zato sto je su ovoj usra*oj je*enoj zemlji nacisti na vlasti (novac=vlast) hdz ili bilo koja vladajuca stranka su samo izvrsitelji njihovih naredbi... eh da, ZA SVE LOPOVE, NEKA SE ZNA, U REPIBLICI HRVATSKOJ JE PLJACKA DOZVOLJENA USTAVOM, DODJITE SVI, POKRADITE NAS GLADNE HRVATE... MI SMO GLUP NAROD, MI HRVATI, MI KRETENI... sramota sta nam rade, da nema malo patenih ljudi u saboru ili na dnevniku da probude svjest oni krmcima u penziji koji samo gledaju vijesti kada ce im povecati penzije i pojeftiniti kruh i mljeko... nije ni cudo sto je informaticka pismenost u hr porazavajuca brojka kada je 60% ljudi u drzavi preko 60 godina... samo sam malo popizdio :fuming: ali nije to nista strasno :rambo: |
Rage Against The "Adolf, Hans, Dietrich, Franz & co. "
:D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad sam rekao tu ideju baki ( koja je btw. preživila rat ) - nije joj baš bilo do smijeha :D Ipak .... s ekonomskog stajališta, naj jednostavnije :p |
Citiraj:
|
Ali kud baš BAKI ! koja je proživjela rat ! Stari moj rikao sam od smjeha kad sam to pročitao!
|
Citiraj:
Doduše najavili su nove DSL korisničke pakete al kaj će to bit pitaj boga. BTW. trebali bi počet bombardirat Iskon mailovima da nam daju Flat Rate, a nakon njih Carnet.... |
Ja se dvoumim ozmeđu IskonDSL i HT-ovog, mada mije bolji HT zbog 3 mjeseca čistog FLAT-a , a Iskon ima 5GB po mjesecu, prva 3 mjeseca.
Eh kad bi CARNET tu nešto napravio, neka CARNET rađe provuće 10MBIT po ZAgrebu:D |
Citiraj:
Zvao sam jučer 0800-CARnet i kažu da niš od toga...zasad. |
Citiraj:
|
Meni se sve čini da je Jelačić okrenut na krivu stranu.
Opet imamo Austro-Ugarsku. Jedni nas jeb* sa T-mobile a drugi sa MOL-om... Ili je u troje ljepše:confused: Samo kaj nam još i Slovenci guraju prst u šupa*:grrr: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da znam imam isti takav slučaj doma, doduše ona je radila ali svejedno, često ju zaprepastim svojim nemoralnim odgovorima na probleme, bar to nije teško!:D ti penzići...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:09. |