PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   T-com ??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=12865)

bloodlike 20.09.2004. 14:50

T-com ???

Jel zna netko mozda sta ce to bit? Istli kurac ili cemo napokon i mi dobit flat rate ili bar jeftinije cjene ?

CatKiller 20.09.2004. 14:55

Isti drek drugo pakiranje Hinet=HTnet=T-com
Samo mijenjaju brand pošto je kod nas DT na "vlasti" a T-com je njihov brand...

ßellerophon 20.09.2004. 17:04

osobno mrzim HT kao i svaki sljedeci covjek na ovom forumu, ali moran rec da mi je jos mrze to sto HT vise nije hrvatki nego njemacki i totalno mi se gadi ovo veliko T -samo dokaz da smo sj***** nadalje jer ce njemci nas derat od sada i rade bi da je ostao u hrvatskom vlasnistvu :mad:

Freek 20.09.2004. 20:43

da poznat mi je ovaj "T-mobile" znak od nekud.:D

MasterX 20.09.2004. 22:35

do "prekjucer" je bilo HR CRONET, pa "jucer" HT Mobile, "danas" T mobile

(govor ironicno)
prva beba koja se sutra rodi nema se prava zvati Josip nego Joseph zato sto je su ovoj usra*oj je*enoj zemlji nacisti na vlasti (novac=vlast) hdz ili bilo koja vladajuca stranka su samo izvrsitelji njihovih naredbi...

eh da, ZA SVE LOPOVE, NEKA SE ZNA, U REPIBLICI HRVATSKOJ JE PLJACKA DOZVOLJENA USTAVOM, DODJITE SVI, POKRADITE NAS GLADNE HRVATE... MI SMO GLUP NAROD, MI HRVATI, MI KRETENI...

sramota sta nam rade, da nema malo patenih ljudi u saboru ili na dnevniku da probude svjest oni krmcima u penziji koji samo gledaju vijesti kada ce im povecati penzije i pojeftiniti kruh i mljeko... nije ni cudo sto je informaticka pismenost u hr porazavajuca brojka kada je 60% ljudi u drzavi preko 60 godina...

samo sam malo popizdio :fuming:
ali nije to nista strasno :rambo:

CatKiller 21.09.2004. 01:09

Rage Against The "Adolf, Hans, Dietrich, Franz & co. "

:D :D

Bran 21.09.2004. 09:45

Citiraj:

Originally posted by Freek
da poznat mi je ovaj "T-mobile" znak od nekud.:D
Bayern Munchen ti ima to na dresovima ako se ne varam. :clap:

Paske 23.09.2004. 09:14

Citiraj:

Originally posted by MasterX
do "prekjucer" je bilo HR CRONET, pa "jucer" HT Mobile, "danas" T mobile

(govor ironicno)
prva beba koja se sutra rodi nema se prava zvati Josip nego Joseph zato sto je su ovoj usra*oj je*enoj zemlji nacisti na vlasti (novac=vlast) hdz ili bilo koja vladajuca stranka su samo izvrsitelji njihovih naredbi...

eh da, ZA SVE LOPOVE, NEKA SE ZNA, U REPIBLICI HRVATSKOJ JE PLJACKA DOZVOLJENA USTAVOM, DODJITE SVI, POKRADITE NAS GLADNE HRVATE... MI SMO GLUP NAROD, MI HRVATI, MI KRETENI...

sramota sta nam rade, da nema malo patenih ljudi u saboru ili na dnevniku da probude svjest oni krmcima u penziji koji samo gledaju vijesti kada ce im povecati penzije i pojeftiniti kruh i mljeko... nije ni cudo sto je informaticka pismenost u hr porazavajuca brojka kada je 60% ljudi u drzavi preko 60 godina...

samo sam malo popizdio :fuming:
ali nije to nista strasno :rambo:

Ja sam našao riješenje: masovno tuširanje :D

Kad sam rekao tu ideju baki ( koja je btw. preživila rat ) - nije joj baš bilo do smijeha :D

Ipak .... s ekonomskog stajališta, naj jednostavnije :p

Darth Revan 24.09.2004. 23:11

Citiraj:

Originally posted by Paske
Ja sam našao riješenje: masovno tuširanje :D

Kad sam rekao tu ideju baki ( koja je btw. preživila rat ) - nije joj baš bilo do smijeha :D

Ipak .... s ekonomskog stajališta, naj jednostavnije :p

TUŠIRANJE!! LOL :D :D :clap:

Darth Revan 24.09.2004. 23:13

Ali kud baš BAKI ! koja je proživjela rat ! Stari moj rikao sam od smjeha kad sam to pročitao!

Isus 25.09.2004. 21:03

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
osobno mrzim HT kao i svaki sljedeci covjek na ovom forumu, ali moran rec da mi je jos mrze to sto HT vise nije hrvatski nego njemački i totalno mi se gadi ovo veliko T -samo dokaz da smo sj***** nadalje jer ce njemci nas derat od sada i rade bi da je ostao u hrvatskom vlasnistvu :mad:
HT nije više hrvatski od kad je HT dobio narančastu i sivu boju. Tad je već Deutsche Telekom, odlučio daljnju sudbinu te lopovske i prevarantske firme.

Doduše najavili su nove DSL korisničke pakete al kaj će to bit pitaj boga.

BTW. trebali bi počet bombardirat Iskon mailovima da nam daju Flat Rate, a nakon njih Carnet....

Freek 25.09.2004. 21:09

Ja se dvoumim ozmeđu IskonDSL i HT-ovog, mada mije bolji HT zbog 3 mjeseca čistog FLAT-a , a Iskon ima 5GB po mjesecu, prva 3 mjeseca.
Eh kad bi CARNET tu nešto napravio, neka CARNET rađe provuće 10MBIT po ZAgrebu:D

tihomir 25.09.2004. 23:55

Citiraj:

Originally posted by Isus
BTW. trebali bi počet bombardirat Iskon mailovima da nam daju Flat Rate, a nakon njih Carnet....

Zvao sam jučer 0800-CARnet i kažu da niš od toga...zasad.

Isus 26.09.2004. 15:11

Citiraj:

Originally posted by Freek
Ja se dvoumim ozmeđu IskonDSL i HT-ovog, mada mije bolji HT zbog 3 mjeseca čistog FLAT-a , a Iskon ima 5GB po mjesecu, prva 3 mjeseca.
Eh kad bi CARNET tu nešto napravio, neka CARNET rađe provuće 10MBIT po ZAgrebu:D

Sam kaj bi ti moral pričekat dok dojdeš do faxa.

MIK 26.09.2004. 22:32

Meni se sve čini da je Jelačić okrenut na krivu stranu.

Opet imamo Austro-Ugarsku.

Jedni nas jeb* sa T-mobile a drugi sa MOL-om...

Ili je u troje ljepše:confused:

Samo kaj nam još i Slovenci guraju prst u šupa*:grrr:

dr.fiksi 27.09.2004. 22:47

Citiraj:

Originally posted by MIK
Meni se sve čini da je Jelačić okrenut na krivu stranu.

Opet imamo Austro-Ugarsku.

Jedni nas jeb* sa T-mobile a drugi sa MOL-om...

Ili je u troje ljepše:confused:

Samo kaj nam još i Slovenci guraju prst u šupa*:grrr:

Baš tako!Robovi smo bili, robovi ćemo i ostati..."slobodna" država u tuđem posjedu, isto ko i prije-a još i gore!Samo s jednom razlikom-danas te kolonizatori j*** preko celofana, makar niti to ne bi mogao reći...

Paske 28.09.2004. 09:14

Citiraj:

Originally posted by Darth Revan
Ali kud baš BAKI ! koja je proživjela rat ! Stari moj rikao sam od smjeha kad sam to pročitao!
Ah ... drobila je nekaj o penzićima i penzijama ( sama kao takva nema penziju jerbo ima 0 dana staža :rolleyes: :D ), pa sam ja dal svoju viziju riješenja :D :beer:

Darth Revan 28.09.2004. 09:50

Da znam imam isti takav slučaj doma, doduše ona je radila ali svejedno, često ju zaprepastim svojim nemoralnim odgovorima na probleme, bar to nije teško!:D ti penzići...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:09.