![]() |
Doom III
Kad igram nakon nekog vremena mi izbaci error " memory can't be read", ako mi tko može kako pomoći?
Sve ostalo radi kako treba, probao sam ga reisnalirati i ništa a i u međuvremenu sam reinstalirao win i opet isto....????? |
Možda imaš koji bad sector na hardu,jesi provjerio?
|
Jel ti je sustav OCan?
|
as
Bed sektora nema , klokan je ali radi sve stabilno osim Doom-a
|
Doom 3 ti je dosta osjetljiv na OC tako da je vjerojatno zbog toga.Jesi li probao igrati bez OC-a?
|
Niasam ali ću probati
|
Doom 3 je do sada igrica koja najviše opterećuje kompletan sistem
Downclockaj pa probaj. Trebao bi radit kako spada. Da li ti baca grešku kada vrtiš Prime? Koji uopće komp imaš? |
Prime?
Imam Amb Athlon XP 2500 @ 3200 2X512 SuperTalent PC3200 Cl2 Ati Radeon 9500 128 NP DDR |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da ne otvaram novu temu sa istim imenom, daj mi recite
(netko od Vas tko je več prošao Doom 3) na koju foru treba ukokati onog monstruma na kraju. Ima 3 Gardiana i kada njih ukokam, on ih opet stvori, a ja nemam beskonačno municije da se zajebavam stalno sa njima. Da li ih taj "veliki" stvara u nedogled ili ima npr. 3-4 obnavljanja gardiana pa ga onda mogu srediti ili pak bez obzira na njih mogu njega odmah koknut? |
Ja sam došao do onih teleportera i stalmo se vrtim u krug,ne mogu nigdje dalje,teleportiram se sa svakog ali to me vodi u krug.Da li netko zna kako dalje?
|
Citiraj:
|
@Veki-os
Potraži na http://www.planetdoom.com/ kompletan walktrough za Doom 3. Stvarno je detaljan, ja sam skužio da moram koknut one gardiane i onda gađati neku plavu točku na onom "velikom". |
Thanks,tražio sam preko googlea prohod ali mi je našao neke gluposti.Ovo je super.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |