![]() |
hp6720s-kolko stane hardova unutra?
dakle sve je receno u naslovu... imam 250gb hard u njemu i to mi je premalo... pa me zanima dal mogu stavit jos jedan (kupio bi 320gb), tj kolko slotova ima ovaj model?
|
Samo jedan hard stane, da bi stavio drugog moraš ovoga zamijenit s večim
|
aaaaa... koma... :S thnx na brzom odgovoru...
|
generalno... kod HPa bi trebao moci zamjeniti optikanera sa hdd bayem.. ali jedino sto sam vidio je 250gb disk u bayu(mikronis ) za 1400 kn ali ide samo na jace hapeje... pogledaj malo okolo...
|
Ne preostaje ti drugo nego kupiti brdo dvd-a i pržiiiii. Razmisli o nabavci externog diska, bilo gotovog ili da si ga sam složiš.
|
izbacit optiku radi harada neznam bas jer mi treba... tako da to otpada (i jos je 1400kn :D) jedina stavr eksterni imam od 120gb na 2 usb.a a lap ima 3... zato se nadam da razumijete zasto se informiram toliko o ugradnji bas... al enma veze ici ce eksterni jos jedan veci i posluzit ce :)
|
gle ja iz hapejca razmisljam izbaciti optiku jer mi ne treba uopce..
pogledaj mozda je sam hdd bay negdje jeftiniji...a inace oni 2.5' externi cesto idu na samo 1 USB .. ali to ovisi o tvome USBu vise nego li o njima :( |
ako imaš novaca onda razmisli o eksternom 2.5" . Stvar je jako mala, funkcionalna i izdržljiva. Funkcionira preko usb koji mu daje i napajanje i konekciju s lapom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:04. |