![]() |
terratec vs. creative
Komparacija između TerraTec SoundSystem Aureon 5.1 Fun i malo starije Sound Creative Labs Live! 1024 (CT-4830) 5.1 zvučne kartice.
Koji su općenito +evi i - i dotičnih kartica? Općenito što se tiče opreme, komfora, softwara i hardwara i podržanih standarda. |
zavisi za kaj ti treba.
Terratec, software nije bog zna kaj u smislu efekata i potenciometara na jeftinim mini linijama. Za igre moze proc (tu je mozda jedino live bolji ne po kvaliteti zvuka nego po manjem zauzecu procesora, medjutim i to je upitno koliko) Ak ti treba za vjernu i kvalitetnu reprodukciju , hardwareski asio, (ima plugin za winamp) Onda je sky ua 2 klase u visoj kategoriji. |
TerraTec SoundSystem Aureon 5.1 Fun ima stari chip...bolja je creative...ali naj bolja je soun-storm..imo sam oba dvije pa tak da znam ... mislim za te pare, ne isplati se davati 200-300 za zvucnu-kad imas sound-storm na ploci (ako ga imas)!
Pozdrav |
A64 ploče uglavnom imaju realtek....tek sa nforce4 stiže SS2
IMO uzmi lajvicu |
Imam ja Soundstorm na ploči pa me zajebava svako malo, zato sad ide na reklmaciju. Čak bih i dao 300kn za zvučnu samo da se više nemoram "hrvat" s tim soundstormom.
|
Soundstorm meni radi super-dapace genijealan je ..jos sam 5.1 zvucnike digitalno spojio na Soundstorm i rade izvrsno !:clap:---
inace creativka ti dode 200kn, provjereno.... ali kuzis zvucan je stara 5 godina, pa nema smisla kupovati !!! |
realtek
kakve su te realtek zvucne???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |