![]() |
Monitor ne reagira(kao da je u stand by-u)
Ovo je u softverskim problemima jer je monitor 100% ispravan.
Pocelo se dogadat danas,ako pustim komp neko vrijeme na miru (ako ne diram misa ni nista) monitor se ugasi,ali svjetlo koje mu svijetli oko prekidaca treperi kao kad je u stand by-u,ali ne mogu vise dobit sliku na njega nikako,niti micanjem misa niti tipkanjem po tastaturi,a kad restartam komp sve je opet normalno.A ako se opet ne diram misa neko vrijeme ista stvar se ponovi. Iskljucena mi je hibernacija i postavljene su mi opcije NEVER za gasenje monitora. Molim pomoc... |
Onda nije do monitora nego do neke komponente u kućištu, nešto je nestabilno. Testiraj procesor, memoriju i grafičku. Kad se monitor isključi, treperi li HDD LED-ica i reagira li NUM lock tipka?
|
a ne znam,probao sam stisnut sve,a sad sam pustio komp 20 min bez da ga diram i nije se to dogodilo.kad se opet dogodi provjerit cu,sad cu ga malo testirat.:chears:
|
Imam isti taj monitor na drugoj konfi takva stvar mi se isto pocela dogadat ali posto sam mjenjao OS na toj kanti kazem bas cu vidit i kad sam formatirao digao nanovo OS sve je ok sad..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:28. |