![]() |
wierd stvar u vezi mog novog harda...
Seagate Baracuda 160GB, serial ata, 8mb cachea. sve fino radi, sve super, medjutim...
zasto imam 8MB unallocated particiju? napravio sam jednu od 10, jednu od 20 i jednu od 120GB, a imam tu malu, da prostite jebenu 8MB particiju koja se sama od sebe stvorila prilikom formata (kad sam prvi put stavljao windoze). acronis partitionexpertom nemogu particiju spojit s nicim (makar sam je formatirao u ntfs), a sad skidam partition magic 8 da probam s njim. any ideas? |
Pa koliko ja znam Windowsi XP pri kreiranju particija ostave minimalno 8MB neparticioniranog prostora:confused:
|
ista stvar je i kod mene, nikad se nisam isao zamarati radi 8MB, jel od XP-a ili acronisa ili ...
|
U tih 8 mb windowsi XP ostavljaju sve podatke o tvojim napravljenim particijama. Sad,da li je to zbog nekog restore-a systrema ili neceg drugog stvarno neznam.
|
a god damn...a dobro, sakrio sam tu particiju powertoysima tak da me ne zajebava, al svejedno...cista glupost. to mi se nije desilo na starom 80GB pata hardu.
|
Kolko sam skužio, ako odeš pri dizanju windowsa da napraviš particiju imati ćeš tih 8MB, a ako samo odeš da digneš Windowse nećeš ih imati. Ja ih sad nemam, a imao sam tih 8 MB.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:06. |