![]() |
Preporuka za kupnju super mobitela....
Znači odlučio sam se na kupovinu V12 tdi bi-turbo injection mobitela.
Dvoumim se između Nokie E66 i N95 8Gb, SE c905, Samsung i8510 INNov8 ili i900 omnia, ili iPhone 16gb.... najbitnije mi je da ima super dobar fotić, gps i još poneke funkcije... Tražim od vas koji će bit moj super sonični galktički mobitel???:respekt: |
Tezak izbor , znam da se o ukusima ne raspravlja , ali upravo u to ce se ova tema pretvoriti.
Ak je bitan super fotic , onda uopce ne kuzim zakaj je Iphone tu naveden :) Meni je E66 genijalan , imao sam ga kratko , i stvarno je ostavio jako dobar dojam , za sve moje potrebe je bas bio taman . C905 se nadam uskoro uloviti bar za probu da vidim jer imaju smisla toliki megapixeli ... |
Od trenutno dostupnih mobitela, mislim da najbolje fotografije daje N82.
|
evo odluka je pala na samsunga i900 omnia....ima mrak fotić, gps, windows os, mms......baterija drži po tri dana...
|
XPERIA ! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
brat bratu 3 soma kuna:chears:
|
U VIP-u 'malo' skuplje
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...2&idphone=1460 |
HTC Touch, pogledaj na nabavi.net
|
Ja sam isto uzeo i900 u VIP-u i prezadovoljan sam. Dvoumio sam se između tog Samsunga i Nokie n96/n85. Uzeo sam i900 jedino zbog većeg ekrana i nešto bolje baterije.
Xperia mi se nije dala čekat a i puno ljudi ima problema s njom, a HTC Touch HD mi je preskup. U ovih par dana korištenja mobitela mogu reć sve najbolje o i900. WLAN radi perfektno, GPS isto, baterija u mom slučaju traje 2 puna dana, uz 45 min razgovora i 20ak min surfanja dnevno. Ono kaj me smeta za sad je čitljivost ekrana na suncu (mada sam u tjedan dana imo potebu samo jednom na sred ulice nešt prčkat pa to nije strašno tak) i i touch screen nije baš jako precizan |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:14. |