![]() |
Koji bezicni mis
Nisam bas nesto upucen u sve to, pa ako moze pomoc,dakle koji mis uzeti,u biti dali ovakve jeftine stvari nesto vrijede tipa ovo http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=500&podgrupa=18, ovaj trust laserski zadnji mi-7500x ,nisam sad neki strasni gamer tako da ne mora biti nesto posebno.
Ili uzeti nesto skuplje? I sta je bolje; uzeti ovako nesto sa punjacem ili nekakav logitech bez punjaca,koliko uopce traju baterije na logitechima? Laser ili opticki? Hvala! |
Ja imam ovaj,u sklopu Wave Desktop Cordlessa,meni je super,ne bi se bunio da je malo veći,jer imam veliku capu. Inače sve super.
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.506.109 Baterija traje i traje,2AA su unutra.Taman dobije time i na težini,ma pogođen miš za 90% usera.:chears: |
Uzmi lijepo mx1000 ili mx revolution i miran si dosta dugo
|
Koliko ti traje baterija?
|
Citiraj:
S time znam da sam miran,samo puno mi je to love |
Citiraj:
|
To je super,jel to imas punjive baterije ili ove obicne?
|
Na kutiji od Lx8 pise Up to 8 months :) Dobiju se obicne Duracell sa misem , kod mene od kraja 7. mjeseca su u misu i po indikatoru u driverima , sad sam na zadnjoj trecini baterija , a u pogonu je svaki dan - skoro cijeli dan .
|
Odlicno onda je to to,jos sam se sad sjetio da imam doma 4 punjive AA baterije i punjac tako da ne bude problema,hvala ljudi!
|
Citiraj:
Ma dobro,ja sam svaki dan po 3,4h. Sigurno bi bar duplo produljio taj vijek pa ispadne nekih pola godine,8mj.:chears: |
Ne doslovno cijeli dan , ali ajmo reci 8h sigurno , jer uz stolni komp sluzi dobro i za laptop :)
Po meni je vec i ovo poprilicno dobro trajanje , pogotovo ak uzmem u obzir prosla iskustva sa nekim drugim markama i modelima gdje sam trajanje racunao u tjednima ,a sad racunam u mjesecima . Inace mis je dosta dobar, ali ja nemam preveliku ruku pa mi lezi taman , jedina zamjerka su veliki bocni gumbi za back/formward koje ponekad slucajno pritisenm , ali bez obzira na to - mis je za 5 . |
Citiraj:
|
Evo uzeo sam ovaj lx8 i za sad sve 5,fino lezi,ne kasni,pa cemo vidjet valjd bude dobro,imam jos 4 punjive baterije od 2500 mAh pa nek mali trosi koliko hoce.
Hvala ljudi jos jedanput! |
Samo jos jedno pitanje: Ovaj mis ima onu tipku za reset i za paljenje e sad kad se komp ugasi dali ga moram na onu tipku ugasiti ili se on sam gasi?
|
Ja ugasim na tipki za paljenje/gasenje ... iako negdje je pisalo da on sam ode spavati ak nije aktivan ...
|
Meni na MX620 dvije duracell-ke trajale 11 mj., dok na V220 traju 3-4 mjeseca.
|
kako tocno funkcioniraju ti misevi? Jel to bluetooth? Ako nije, ima li netko preporuku za bluetooth misa? Treba mi neki smanjenih dimenzija za laptop...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |