![]() |
Catalyst control beskonacno ucitavanje i zagusavanje kompjutera
Ovako trenutno imam instalirane nove instalirane nove windowse na novom disku samo da postavim problem ovdje
zadnjis par dana nisam ni obracao pozornost na komp ili bilo sto vezano uz njega tako da sam mozda nesto i porpustio svo vrjeme provodim u wow wotlk :-P jutros kada sma upalio komp sve se upalilo normalno ali ucitavanja su nenormalno dugacka nista se ne ucitava memorija i procesor su na 1-2% ne reagiraju start traka windows explorer netvork options i prakticki svaki dio vezan za windowse ostali programi kao sto su opera razliciti playeri 3. party sistem tool programi rade vise manje normalno kada kliknem na start ucitava se preko 5 minuta iako se u procesima ne vrti niti jedan program koji zagusuje nakon 5-6 minuta dok se pocetni programi ucitaju pojavi se pokuka od Catalyst za moju 1950pro karticu da ja nisma administratior i nemam pravo mjenjati opcije ili neto poput toga izveo sam defragmetaciju pocistio disk isti problem se događa i u safe modu sve vindows konponente se jednostavno ne ucitavaju konfigracija e4500 1950pro 1x2 gb kingston p35-ds3r |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |