![]() |
Lagano pitanje dvd rw
Kako su već dugo u upotrebi DVD snimači iliti pržilice +/- dual l. itd
trebam jedan lijepi prijedlog koju kupiti u cijenovnom razredu od 900 kunića. Pa ako ima netko iskustava sa određenim neka iznese mane i dobre strane tih naprava. Tanx za prijedloge unaprijed |
3-4 start
Dobro kaj nitko nema niš za reč o DVD rw
|
DVD+RW/-RW PIONEER DVR-108, Dual Layer 4x, DVD+R (16x), DVD+RW (4x), DVD-R (16x), DVD-RW(4x), CD-R (32x), CD-RW (24x), 2MB buffer, bulk cca 800kn
I ostane za dva DL medija i pivce:beer: |
?
A LITE_ON i NEC pitanje je kaj sad kupiti ima tko iskustva kad se kupuje da se kupi nešto pošteno
|
Za Liteona ne znam, prolično je popularan vani, prika mi ima CDpržu liteonovu i bučna je pun k****, a za NEC sam čuo da ima teškoća sa čitanjem izgrebanih medija al ne mogu potvrdit.
|
NEC 3500, 16x DVD +, 4X DL
|
?????????????????????????
Evo isa d neka se odlučim kaj da uzmem jedino izvlaćiti šibicu pa kaj ispadne
A možda netko ima konkretni prijedlog sa argumentima |
NEC 3500
Pioneer DVR-108 LG GSA-4120B (piše na DVD-RAM) ...ni sa jednom od ovih nečeš pogriješiti |
ili pioneer ili toshiba imho...
|
dilema
čitam recenziju za PIONEER DL A08 -međutim kod nas ga nema za uzeti pa mi nije jasno jeli to isti 108 ili nešto drugo
|
a08 = retail
108 = bulk to je općenito shema kod pioneera, modeli koji počinju s 'a' su retail... |
Citiraj:
|
1409
Citiraj:
|
Ok ali je Dual layer DVD u hr trenutno 90kn. pa ti pržiii...:burn:
|
Citiraj:
sve će to doći na svoje...možda neće biti DL medija po 10-15KN sutra ali kroz godinu dana (odokativno) hoće :D |
|
Trash to je neka zajebancija, jel da?
|
to sigurno ,ali će biti i brži s vremenom DVD+-R/RW 16 brzinski a Dual layer 4 i 8 . Za godinu dana će koštat 10kn ako ne i manje .
|
|
Nema zajebancije :) Cijene su takve kakve jesu..
|
ok ali 2.4X je presporo barem 4X :burn:
|
tema
Ajmo se držati teme ,ovo skupo jeftino nema veze sa temom
|
PLISANI NA TVOJE LAGANO vise puta i odgovoreno
:D Iako je samo jedan odgovor dobitan, vidi moj:beer: |
retard
Citiraj:
Koja je svrha ovog komentara |
Svrha komentara je da kupis przilicu, Koja je bila svrha otvatanja thread-a?:cool:
A kad ju kupis , onda ti ne bu outopic cijena DL medija... |
rere
Citiraj:
Ako ti je dosadno otvori si temu |
Ja sam tebi odgovoril koja je bila svrha, a ti meni nisi?
tema je tak zatvorena, svi su ti rekli kaj su imali na lagano pitanje. KOje ispada da i nije tak lagano:o |
Ajde dosta!
Prilično sam lijen da editiram svaku temu na forumu, pa mi malo olakšajte posao i nađite se privatno sa toljagama i opalite. Plisani, ipak nemaš pravo. Ljudi ti žele pomoći u odabiru, svako na svoj način i to čine dobro. Svakom je važno što slijedi nakon kupovine. Koliko košta upotreba. A i otvoreni thread nije tvoja privatna sobica da možeš tjerati nekog s čijim se odgovorom ne slažeš. Budite dobri! |
ja ti preporucam Pioneer DVR-108D. Imam ga i sam i moram reci da je super. Normalno...kad ga kupis , flashash ga na v1.14 i miran si. :)
Btw, ak imas novaca, uzmi A08. ljepsi je odnaprijeda i dolazi u retail izdanju (dobijes softwarea nekog, i praznih medija). |
rew
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |