![]() |
audio razvlacenje
evo problema,,
snimao sam s tunerom al sam slucajno stavio zvuk PCM 22KHz, 8bit... pa mi je zvuk totalno nesinkroniziran.. skinuo sam Video edit magic,, (super mi je za razvlacenje/stretch audia, vizualne trakice koje povlacis...), s kojim sam razvukao zvuk tako da se slaze video i audio na pocetku avi-a i kraju avi-a, stvar je u tome sto mi je na sredini ostao nesinkroniziran,, no logic?? probao sam i u VDubu sa opcijom audio video frame rate match (il kak se vec zove...) al onda mi zvuk opet nevalja... evo da probam skicirat problem (iako vjerojatno znate o cem pricam...) ovo ispod je nakon stretcha y se treba podudarat kao x pocetak kraj video ----x--------y-------------------y-------------x---- audio ----x-----------------y---------y--------------x---- ovo bi se trebalo podudarat jel,,..,, uglavnom probao sam i prebacit u 44100 i frame rate videu promjenit,, i stretch audia al mi se bas i ne slaze, bar ne sredina dok rubovi da... ima li pomoci ovome ili da brisem? btw da gledao sam na doom9.org i nista postenog nema, bar za moj prob. eniway thnx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |