![]() |
Legendary
igra li tko?ja tek skidam
|
Ovo mi bas nelici na free igricu. ljinkic
Edit: Ili skidas demo, ako da daj link jer ga tamo nevidim. |
lol pa ko kaže da skida demo??? piraterija i dalje postoji :D
|
nabavil bum je iako svi vele da ništ ne valja:D
|
igra je vrhunska,o cemu pricate...
|
Gledao par gameplay videa, ono... srednja žalost...
|
@shogo @slavonac
Bez takvih komentara molim. O tome nema na ovom forumu. Hvala. |
uf 50% za sada je ocjena na http://www.gamerankings.com/htmlpage...sp?q=legendary
|
ovak, čisto na raju igre, kad trebam ući u onaj lift, da dođem do vrha zgrade i isključim onaj neki stroj, kad stanem u lift, nastupi greška, a to je da nekak propadnem ili zapnem na mjest bez da idem s liftom, probal sam par puta loadat ali ista stvar...da li je to tko uošće prešel?
malo prije toga treba oslobodit onu žensku, pa ti onda veli da ideš u taj lift... |
Ma kak ti se to da uopče igrati?
Ono, ja zaigrao jedno jutro nakon nočne, ubi me igra. 2 powera, sjekira, pištolj i submachinegun, i jedan put kojim se moš kretat :D Ono :care: |
igra je totalni šrot po meni samo maji vukovi su slatki dok skaču i pokušavaju te rasporiti, inače fail, tako je super da nisam uspijo nači opitonse da postavim grafiku, mislim možda sam sljep ali fkt nemogu nači te opcije tako da igrica i izgelda kao k.....
|
Ošla igra u sekciju recenzija trash igara na HCL-u:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=299&select=24 Mnogo loša igra, ideja joj je ok donekle, ali izvedba žali bože. |
vID VRAGA našao sam postavke i opet je igrica za kurac ali grafika i nije tako loša,ipak šteta zvucalo je tako zanimljivooooooooooo
|
igra je reminiscentna starih rokačina tipa Blood i Duke Nukem, u smislu da postojis ti, postoje leveli i postoje monsteri te "arbeit macht fleisch".
inace mojoj curi se super svidja ^^ |
Citiraj:
|
Sranje igra. skinuo i požalio!
|
Citiraj:
Igru sam prešel (jednu od rijetkih) u dva tri dana po malo. Tehnički jako loša igra al me priča vukla dalje. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |