![]() |
Algoritmi za skeniranje RAM memorije
-Algoritmi za skeniranje RAM memorije
-hodajuča 0 -hodajuča 1 Eto ljudi dobio sam ovu temu za obradit:hitthewal: ali nikako nemogu ništa nač vezano uz tu temu. Pa vas molim za pomoć da li znate možda o tome ili možda postoji koja stranica o tome ? pls help hitno :| :fala: |
Citiraj:
a) onaj tko je to zadao je ortodoksni kretenoid b) nepismen si (evidentno), pa si krivo prepisao/shvatio/stovec Algoritmi za "skeniranje RAM memorije"? Za sto ti to uopce treba, odnosno sto zelis s time? Saznati kapacitet memorije? Provjeriti konzistentnost? Ispravljati greske? Traziti podatke u RAM-u? Od koga si dobio taj zadatak (ako se radi o nekakvoj skoli/faksu, mozda je netko vec djelio tvoju pasiju doticne teme). Hoces pomoc, a kristalne kugle slabo rade vikendom. |
:D haha nisam ni ja ikad ćuo za to al opet
to me je zadan referat za napravit pa sam mislio da li netko neš zna o tome jer sam tražio po netu a baš i nema puno o tome a na to da sam nepismen, znaš i sam kako to oni zadaju tako da :S ugl. vezano je uz RAM memorija neka hodajuča 0 i hodajuča 1 tako da sam potražio vašu pomoč jer neznam točno o čem se radi i di to tražit pa ako zna itko pls help |
|
:fala::dobar:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:46. |