![]() |
VHS/DVD combo drive (prebacivanje VHS kazeta na DVD)
pozdrav, evo u naslovu sve pise sta me zanima, ako bi mi mogli za neku pristojnu cijenu preporucit neki takav combo drive jer imam preko 200 kazeta koje bi trebalo prebacit na DVD pa da ne kupim bas neko smece... dakle za obicnog smrtnika neki best buy, hvala puno
|
koliko novaca je u igri ?
|
do 100€, al pozeljno 60-70€
|
pa ja sam to radio sa tv tunerom i običnim vhs rekorderom
|
apsolutno TV kartica + VHS rekorder...
prebaciš na komp, obradiš i snimišna DVD, više posla ali bolje izgleda sev skupa... ja sma već brdo VHSova prebacio preko TV kartice... |
imam neku V-gear tv karticu pa bi valjda mogo tako probat, ali bas zato se nisam s time htio gnjavit jer treba dosta vise vremena da se sve obavi, a kao sto rekoh ima toga poprilicno puno i nemam bas vremena za to, jednostavnije mi se cinilo ubacit kazetu i dvd, otic na posao i pustit da radi, a mislio sam da bi i bilo bolje kvalitete tako? ili ne?
|
a čuj, teoretski bi vjerojatno i bilo bolje kvalitete jer nebi gubio kvalitetu pri prijenosu signala na računalo, no opet ako imaš vremena i ako si spretan, na računalu bi mogao popraviti sliku...
|
i još jedan plus je što već imaš i vhs rekorder i tv karticu tako da oko opreme nećeš potrošit ni kune.....
|
ok probat cu tako, tnx
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |