![]() |
BSPlayer 1.01 i BSPlayer Pro 1.01
http://www.bsplayer.org
Eto, poceli su naplacivat ali samo za pro verziju: BSplayer Pro version is released! BSplayer Pro has all great features of BSplayer, plus: customizable Equalizer support for capture/tuner devices and capture to file integrated subtitle editor network file buffering Izasla 1.01 verzija: Citiraj:
|
a, napokon stigla nova verzija najboljeg playera:beer:
|
:D :beer:
|
Danas sam frendu slozio Media Player Classic, inace prije je koristio BS, pa je samo gledao kaj radim i cudio se.
Uglavnom vise nema BS-a (Ovo je kratica ;)) kod njega.:D |
Citiraj:
|
Mrzima Mv2. Dobro je jedino kaj mozes titlove micati povlacenjem misa :D
|
Costa - zasto mi trza slika u WMPCL?
Pogotovo kod anime-a (a i ostalih "normalnih" filmovia) pogotovo kod onih koji su kodirani u xvidu? U BS-u se to ne dogadja. :confused: |
Izasla je ver 1.02 koja je uglavnom popravljal buove
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
MadBoY, koristiš ff ili Xvid kao filter?
|
Citiraj:
@tor: nema veze s codecom jer svi playeri koriste iste osim ak se MadBoy igrao u Classicu :D @MadBoy: Ako koristis MPC pogledaj sto koristi kao output u View > Options > Playback > "Output" - Verzija MPC-a je zadnja Isprobaj VMR7 i 9 renderless jer preko njih mozes koristiti i titlove. Meni sedmica daje mozaicnu sliku dok devetka normalnu. Kod drugih zna biti obratno. Osim toga moze biti problem u zvuku jer MPC koristi svoje filtere pa ti preporucujem da pod View > Options > Filters iskljucis MPEG Audio decoder i AC3 Decoder. Mozes i pricekati do navecer pa cu sloziti postavke i uploadati ih kratkim uputstvom kako sloziti MPC. BTW taj program niema u imenu "Windows" niti ima kakve veze s njihovim playerom osim sto je pobrao idizajn od WMP6. |
Hehe...ma...nista .. ok od sad MPC :) .
Nista. Probao sve al DragonBallZ jos uvijek trza :D. EDIT: @tor - koristim xvid. |
Citiraj:
|
MPC je zakon! Ili je bio :confused:
Vec nekoliko mjeseci na sajtu stoji 6.4.8.2 kao zadnja verzija... steta ako ga prestanu "doradjivati" :( Meni se svidja jer je brz kad je u pitanju video playback, muzika manje-vise ;) |
1 privitaka
Citiraj:
On inace postavke sprema u registry no ako mu se u View > Options > Player naredi "Store settings to .ini file" onda ce ih spremati u mplayerc.ini (Isti dir). Sad da bi ti kopirao moje postavke u njegov dir, on ti mora biti izgasen. Pa probaj tako. Nadam se da si kod mijenjanja output postavki svaki put gasio player jer inace ne promjeni? Ako ni to ne upali onda mi reci koje sve filtere koristi dok gledas film (Play > Filters)? Ove moje postavke ti zahtjevaju instalirane ove stvari: FFDSHOW, Cyberlink Video/SP Decoder (Dodje s PowerDVDom), AC3Filter i Elecard MPEG2 Demultiplexer (pitaj na PM). Ukoliko slucajno imas VobSub on ce biti blokiran u radu. Elecard se koristi kod gledanja MPEG 1 i 2 materijala s tim da se za kompatibilniji rad (Bar koliko sam skuzio) s MPEG1 treba u njemu pod Startup Properties > Init mode > ukljuciti "Simple". Takodjer Cyberlink zna zezati s opcijom "Use Hardware Accelerator" pa i nju iskljucis ako bude stogod cudno kod gledanja MPEG2 (DVD, SVCD, stvari sa satelitske...). Postavke filtera se mijenjaju odlaskom u Play > Filters pa klik na pojedini. @Max: Pa i nema se sto doradjivati. |
Citiraj:
|
Tnx Costa. Budem probao. :beer:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:29. |