![]() |
X-Arcade Tankstick
Jel netko vidio to čudo?
Ja ne mogu vjerovati kako je to dobro! Moram si usparati i nabaviti jednog. Kako cu samo emulatore derati preko toga (sigurno mame) http://www.overclockersclub.com/reviews/tankstick/ Sada kada mi je stari laptop vec pri debelom kraju, crko mi hard na njemu, a baterija ne traje ni minutu i ima 512 rama i stari sempron. A jos kako smo nabavili novi TV, a stari ~68cm CRT TV LG Flatron ne radi zvuk (otisao na maticnoj), a za laptop + TV necu dobiti neke novce, tj. dobit cu manje nego sto vrijedi. Sve mi se cini da cu od to dvoje napraviti Arcade gaming station. Prvo za mame, a onda nakon toga mozda skupim pare za 2 playstation joysticka i okinem i psx emulator! Ufff, nisam znao da ovo postoji i da netko prodaje. Biti ce malo teze za naci, ali sve je moguce! :) :) |
neloše, neloše - mogao bi ti Jelc ukrasti to ako vidi :D
|
Ali dimenzije mi se najvise svidjaju
* 29.5 inches wide, 13 inches deep 20lbs * Controller Base is 25.5x11.5 u prijevodu * 74.93 cm wide, 33.02 cm deep 9 kg * Controller Base is 64.77 cm x 29.21 cm -------------- Citao sam jos reviewa po netu. Kazu da je opcenito sve od X-Arcade toliko bolesno robusno i cvrsto da im proizvode zovu i "unbreakable". Uff, totalno mi se ovo svidja. Dal netko ima kakvu ideju kaj bi mi se na carini dogodilo sa tim? (jer koliko vidim. Posiljka zajedno sa proizvodom kosta manje iz SADa nego iz Italije). |
možda možeš provući pod poklon ili tak neš, nemam pojma?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:30. |