![]() |
Nova konfa
Mislim si ubosti novu konfu pa pošto nisam bio u tim vodama neko vrijeme imam par pitanja. Dali se može u hrvatskoj nabaviti DDR2 memorija? I dali postoji jača grafička za PCI-ex od 9600XT?
|
zašto mjenjaš ?? IMO više bi ti se isplatilo uzeti još 512Mb rama i npr. 6800GT/ULTRA nego ići na novu ploču,proc,mem...
|
Ma to sam si i ja nešto mislio. Ne da mi se sve opet mjenjati. Najvjerojatnije će i biti tako. Prodat ću proc i memoriju i kupiti novo. Malo sam si računao pa mi se ne isplati prelaziti na LGA775
|
prodaj memoriju i grafu...uzmi 2x512 A-Data DDR500 i x800Pro ili 6800GT...proc je i više nego dovoljan...eventualno ga digneš na 3-3.2GHz
|
Mislim da je 6600GT najjača native PCI-Ex kartica, imaš na PCEXU članak.
|
Mislio sam si uzeti prescotta na 3.2. Jesu se šta poboljšali? Imaju li još problema sa grijanjem?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa promjeni kuciste :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja bi uzeo onak kak je Mental rekao, znači gigu A-Date i 6800GT i neko bolje kučište i miran si. Prescott će ti se još vie grijat od ovog tvog. |
Citiraj:
|
ma najbolje ti je da predjes na AMD... :D :beer:
|
Citiraj:
|
samo ti čopi tu adatu, proc stavi na cca. 3.2GHz,kasnije pikni neku opaku grafu....i mirna bosna....ulaganje u 755 je još uvijek neisplativo IMO
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |