![]() |
Remote control za Creative zvučnike
Ovak, imam jedan problem. Pokvario mi se žičani remote control od Creative I-trigue 3330 zvučnika. Znaci ne mogu ih ni upalit ni bilo kaj drugo. Garancije više nema tak da i ta opcija propada. Poslal sam mail creative-u i jedino kaj su mi rekli je da mogu kupit njihov wireless remote I200 model. Koji nije ni jeftin a ni ne mogu ga uopce nac u ponudi u bilo kojem online shop-u (osim na creative-ovom uk stor-u koji ne šalje u Hrvatsku). Ima možda netko ideju kako da to riješim ili gdje da nađem bilo kakav kompatibilan kontroler? Puno hvala...
|
Pa kaj ti je otislo na zicanom remote controlu? Neka sllika?
Kako to obicno biva sa zicama, rijetko kada ima nesto sto lemilica ne moze srediti! Iz ove slike http://pan.fotovista.com/dev/3/5/021...l_02130053.jpg meni izgleda da sve kaj imas gore je jedan potenciometar i izlaz za slusalice. |
Popucale su dvije zicice u kabelu jer je bio prejako svinut, otvorio sam ja to sve vec i spojio ih natrag al ne trza i dalje. Istina je da nema nista komplicirano unutra... A nikaj probat cu jos jednom :)
|
spoji satelite drito u zvucnu karticu i vuffer isto! naravno ako ti zvucna ima 5.1 ili vise izlaza!
samo sta ces ih onda morat pojacavat iz vindowsa ;) al to je prihvatljivo... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |