![]() |
Pozdrav
Samo da vas pozdravim... da se odazovem pozivu mitzeka da vas posjetim ;)
btw wtf, oba moja nicka zauzeti [Max i M@X] pa sam morao dodati ono Sa :p Pozdrav iz Sarajeva :) |
Pozdrav tebi i pozdrav ostalima, aj sam isto novi ovdje, pa da neradim novi topic :) registriro sam prije, al je mail za autorizaciju zavrsil u spamu od yahooa, pa sam slucajno zbriso s ostalim :cool: al spretni vga killer je sve sredio :)
|
Budite pozdravljeni i dobrodošli na PCEX Forum! :) :beer:
|
Wilkomen
|
Citiraj:
|
dobro mi dosel prijatel.....
jos jednom lijepi pozdrav iz Zagreba ,sa zeljom da i ti ucestvujes svojim iskustvom i radom na ovom forumu a posebice sa zekom na Zderonjama!!!(da..procital sam tvoje viceve na "onom " vasem sajtu,btw nesmijem ga spominjat jel u naslovu nosi w...z , da mi Admin ne ponori,al da se budemo i tamo culi , ne sumnjaj!!,www- bude isel mojim Zderonjama prek PM-a...):rolleyes:
|
Dobrodošao:beer:
|
Welcome:beer: :beer:
|
Re: dobro mi dosel prijatel.....
Citiraj:
Kao drugo @ Mitzek - pa šalji onda rođo. Da vidimo o čemi se radi :D :gringo: |
1 privitaka
Dobrodošao.
|
...
Citiraj:
|
Ahhh, kaj mogu. Sad sam vidio da i od spamanja (al ja ne spamam, zar ne?) ima koristi pa mi je doma došo oriđiđi Doom III iz Linksa. :burn:
|
Citiraj:
welcome!!!! znalci i zajebanti uvijek dobrodošli :beer: |
Pa đes ba:D Dobar dan:beer:
|
Izvinjavam se sto vas prekidam :p (mislim, prekidoh vas u standardnoj prici o spammu, spammerima i skretanju s teme) :D
Hvala na dobrodoslici! Kad bude vremena, tu sam ;) @ tor Evo ba, sha ima? :D Nego, vidim pocesto koristite ovaj smajli sa Karlovackom pa da i ja nazdravim :beer: |
:rolleyes: :rolleyes:
eto...već smo te počeli kvariti.... :D :beer: :beer: ee, a da se družiš tek sa Žderonjama.......:burn: |
Pozdrav Max-Sa i Belial!
Welcome!! |
Ima li kakvih slika sa zderonja-party da i to vidim? :D
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|