![]() |
Interliber 2008&Sajam glazbe i multimedije
12. - 16.11.2008.
Čisto za info:) |
Ja idem. Sa skolom u cetvrtak. Prosle godine je bilo odlicno.
|
Moja skola ide sutra,ja se evo sad spremam spavat,ipak krecemo u 7 ujutro :D
|
mislav koja si skola i koji razred? :P
i mi idemo sutra pa pitam... |
U, u, jedva čekam! Već imam napikirano nekoliko knjiga. Idem sama, tako najbolje sve pregledam. Joj jooooj veselim se ko Božiću :D
|
ja u petak.al kontam da necu bit dugo,odo ja mal u metropolu hahha :D
|
Ja sam trebao ići u petak, sada nisam siguran da ću stić. Inače prošle godine je bilo super!
|
vi sa skolom idete za radni dan moja skola ide u subotu :kafa: (i ja sa njima) ...
|
Citiraj:
|
I ja idem u petak, al sumnjam da cu bit na interliberu vise od 30 min, mozda na Music Fair-u budem duze. Ipak moram se zaletit do H2 Shop-a, ADM-a i chipoteke. (bit ce sverca po tramvajima:D)
Prosle godine se igrao CoD na mislim feniksovom standu, posto onda nisam ni znao sta je cod, sad bih htio pokazat sta znam:Machineg::D. Oce li ove god bit tak nesto??? |
Naravno da se ide. :)
Treba neke knjigice upiknuti,a i više se zadržati na Music Fair-u. :beer: |
bio veceras poslije faksa, slabo je izlozeno, glazba i multimedija na samo dva paviljona i to ona mala, interliber u 2 paviljona s tim da se svi veci i bitniji izdavaci ponavljaju u oba paviljona... lose, al eto nasao sam si jednu knjigu i to je sve... besplatan ulaz ali slabo ima ljudi unatoc tome, mozda zato sto je srijeda... uglavnom u nedostatu slicnih dogadjanja i ovo je ok za upotpuniti vremensku rupu od max 3 sata
|
ja cu ic subotu bacit oko, usput :)
|
neko možda zna kak se zove ona butra sto je bila kod PCplay Icytower natjecanja? lol
|
Citiraj:
Mi platili,vidimo se ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti si Emša,jel?? Nego,"bili" danas...Uopce nitko od mojih nije ni prismrdio tom sajmu...od 11-6 smo lutali gradom..Sam sto su nas u 3 pokupili kao da idemo do tamo,a mi preko puta u Avenue Mall otisli xD |
Zadnji put kad sam išao na Interliber, "pokapali" su i Info - stvarno katastrofa od sajma te godine. A sad možda i odem na ovo čudo od Sajma Multimedije - u petak naravno.
I btw preporuka je da se ne šverate u tramvaju kad su razno razni velesajmi. Onda te rute od trga do Velesajma čuvaju kontrolori. Kad sam išao na Autoshow ove godine "legitimirali" su nas tri puta - jedanput odnosno prvi put nismo imali kartu i progledali nam kroz prste - drugi put smo već bili pametniji :D. |
a kud svi turci tu i mali mujo, ide se u petak, vjerujem da ce biti zali boze al neka, veseli djecu sa sela sto idu u zagreb. Music fair definitivno obici, knjige su mi malo preskupe ( gledajuci na neku strucu informaticku literaturu, koja se moze naci na netu :D ) i onda sunjanje po zg. Javim se sa utiscima, mozda i kojom fotkom ;)
|
ma joj sam da me ne zadesi neki grm (BusH prezident),kao kad sam bio na autoshowu.
strahote sve mi tramvaje zaustavili od centra,kud se ne snalazimo nas 10,a trebamo doc za 30 min do sajma.strahote,trke ajme. |
sve sami školarci ovdje :D osjećam se staro :lol2:
ja svake godine idem na interliber pa ću i ove... subota is the day :goood: ak će ulov bit bar upola kao prošle godine, bit će dobro :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mogao bi i ja skocit u subotu, do kad je otvoreno? tj bolje pitanje je oko koliko sati postaje prazno? posto radim do 6 :( |
Citiraj:
|
Jep, ima dosta klinaca, al osim deračine ne smetaju. Bolje da ih dopremaju na Interlibere nego na koncerte Seke Aleksić :)
|
Prevrnuo cijeli sajam i sa suzom u oku shvatio da nema nijedne knjige o Active Directoryju :rambo:
|
eo bio danas na sajmu svega 30ak min.mal se prosetali i pogledali curice kaj su plesale fino.
ostalo vrijeme lutala ekipica nas 5 po zgu.ocaran gradom ludnica.dobrih cura ajme.samo neznam jel to i inace il su sad dosle dalmatinke na ovaj sajam haha :D ot:ono sto me jako iznenadilo i cime se hvalim i hvalicu na sva zvona je situacija iz tramvaja. usle dvije starije gospodje,frend i ja se ustali i pustili zene da sjednu,a ove jadnice zahvaljuju do nebesa,nevjeruju.rofl. osijek odgoj rulez naprosto zaprepasten |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |