![]() |
Faks torrent
Ukratko...Na faksu imamo wireless adsl.Problem je što ne mogu skidati torrente
tj.vjerovatno su blokirani ...makar nekolicina kolega nekako uspijeva skidat torrnete na većim brzinama.Zanima me kako bi i ja mogao skidati torrente .tj da li je moguće zaobić te zaštite.Probao sam u utorrent pisat port 80 i 443 ali to nije pomoglo.Kako da konfiguriram utorrent da mi skida torrente sa wirelessa na faksu? |
pa pitaj kolege kako njima prolazi!
|
u vecini slucajeva probaj ga proturit kroz ove portove 119 25 23 i 80 ako prode super... ako ne jbg.... da svakako pitaj te kolege hehe
|
ukljuci enkripciju u utorrentu za pocetak (Option>Speed Guide> (na samom dnu forme) Enable Encryption)
|
Jednog sam pitao ali on nije bio previše susretljiv:lol2:,a šta ćeš nemreš s njima a nemreš bez njih:kafa:
|
Citiraj:
|
Pa koju verziju utorrenta koristiš ? Inače, samo da napomenem (jače je od mene), torrenti su sa razlogom blokirani. Nemoj tu doći plakati ako te otkriju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako imas iole sposobnijeg admina nahebat ces ko zuti. Bez dogovora takve stvarni na faxu nemoj ni pokusavat.
|
Citiraj:
|
Torrenti su zabranjeni u WiFi mrezi na faksu jer previse ubijaju mrezu,
I nebi preporucio da se ides zezat sa adminima na faksu, da nebi dobio zabranu koristenja racunala na faksu.... |
Citiraj:
|
zasto da nemamo pravo na najbolje moguce obrazovanje :D
http://torrentfreak.com/stanford-uni...orrent-081018/ mozete vi pricat sto hocete, ali potpuna zabrana torrenta nije OK. slazem se s nekim ogranicenjem brzine ili kolicine prometa, ali s takvim pristupom ne. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
nažalost po neke - istina :D
|
Uspio sam.Trebalo se ostavit na portu 80 i...protokol enkripcija je u options->
preferences->BitTorrnet i na samom snu treba enkripciju podesit na enable Reko mi je frendić... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Keep it easy dude:chears: |
Smijes torrente koristit na faksu. Sad oce li admin po tebi lijecit svoju nervozu...
Nedavno je frend 'premostio' komp na faksu sa svojim lapom i uskoro se pojavio admin (navodno ga je skuzio zbog nekog konflikta)i uljudno mu rekao da nema frke, samo da mora popunit neki obrazac(u tobožnje akademske svrhe :D). To je i napravio i sve kuri, iako je sad(kad mu ime i prezime stoji na tom obrascu) malo stegnuo promet torrentima(recesija je štedi se jel'te) :D |
Citiraj:
Da.Kolko ja znam na nasem faksu jos nisu nikog sankcionirali zbog tog ,jeli. Pa pretpostavljam da je slobodno...:fiju: |
Obrazac bi trebao ici svakome ko "probije" a on ga skuzi. Odnosno, svak ko to zeli radit bi trebao poc do sys admina po obrazac :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |