![]() |
403 forbidden
što da uradim..javi mi se ovo kad želim otvoriti neki nekisajt.org...ili http://www.nekisajt.org/forum/index.php ....uvijek mi je radilo normalno...
Forbidden You don't have permission to access /forum/index.php on this server.Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.41 Server at wwwnekisajt.org Port 80 |
Forum je pao u petak oko 14 sati zbog preopterećenja servera te smo preseljeni na novi VPS, sve je bilo gotovo juče (subota) ali zbog problema sa refreshanjem DNS-a od strane t-coma još uvijek čekamo ukazanje. Opravdanje je da je vikend pa onda to ide sporije.
Nikakvi podaci nisu izgubljeni niti će biti potrebe za ponovnom registracijom jer je sve preseljeno na novi server. Nadamo se da će tijekom popodneva t-com srediti DNS i da će forum biti online. (na forum se može i trenutno putem IP adrese ali nema potrebe za kompliciranjem jer ništa neće nestati) Pozdrav Oluja, Deggy i makarski poduzetnik Perko |
rivaldo10 imaš cugu po želji za ovako brzu reakciju kad navratiš na Krk,,hvala brate!!!
|
imaš službeni blog, a ovo je zabranjeno na PCEu, ajmo editiraj prvi post...
|
mislim da se na ovom forumu baš i nesmiju stavljat takvi linkovi:D
|
Slična stvar na thr:
Sorry, Site is down for maintenance, please check back again later... bas su nasli sad radit, zar nije moglo kad ja legnem :) |
kod mene thr radi, samo vidim da su mijenjali sve na novo...
|
Upravo su upalili :)
Da, stavljali novi skin |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |