![]() |
Driveri za 6730s za XP
Zanima me jel netko ima ovdje probrane drivere za HP 6730s model? Jednom sam nasao za jedan drugi HP tu probrane drivere da ne moram instalirati kompletne programe.
Hvala |
Nije ti palo na pamet probati ovdje?
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093 |
Nisi me razumio...tu sam nasao tipa tri fajla za LAN, da nije cijeli program od 5MB nego samo ono sto treba, isto tako je bilo i za modem i jos par stvari...i par normalnih full programa kao sto je za graficku, audio itd...
|
Moja preporuka je da potrazis genericke drivere, npr. za chipset odes na www.intel.com, ukucas koji chipset imas i skines njihove drivere.
Isto vrijedi i za wireless, ako imas intelov wireless, ako imas broadcomm, odes na broadcomm stranice i skines. HP kao i svi ostali izadju dvije tri verzije drivere i onda jednostavno ne izdaju vise nista novo i to je shit. btw. 6730s ima gadnih problema sa windowsima xp, na visti rade dobro, ceka se bios update od hp-a koji bi trebao rijesiti probleme |
Citiraj:
|
Pretpostavljam da je kolega mislio na problem s LAN-om na XP-u.Koliko mi je poznato a i vise puta sam vrsio update BIOS-a koji je to uredno rjesavao.
Takodjer ukoliko ti se pojavi problem sa modemom, komotno mozes korsititi driver za Vistu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |