![]() |
Preporuka mob do 1500kn
trebam kupiti novi mob a bi trebao preporuku šta uzeti do 1500kn...
sviđa mi se SE w595, netreba mi ništa posebno na mobu, da ima mp3, plavi zub,mogucnost dodatne kartice za memoriju i 2+ Mpix kameru. moze i preko oglasnika nesto al obavezno sa garancijom. hvala unaprijed |
K800, ima sve sto si naveo i cijena se krece po oglasniku 800 kn..
|
Citiraj:
|
U kojoj mrezi ? ak je t-mobile , onda 1198kn je k770 u simpa paketu , to je dobra kupnja . U tele2 je k800 995kn kao sto je netko vec napisao .
K850 star par mjeseci bi se sgiurno dao naci za cca. 1200 - 1400kn . |
na simpi sam
|
Onda K770. To je cisto ok mobitel za ono cemu mob danas sluzi..
|
k850i oko 1500 u tele 2. Ja ga imam par mjeseci i odlično me služi.
|
Citiraj:
|
Nemam niti malo problema s tim tipkama. Dapaće jednostavnije su za koristiti kada se malo navikneš.
Da, na pretplatu. Plaćaš 100 kn, dobiješ 100 kn na račun. |
Citiraj:
|
Onda ti je, po mome, najbolje uzeti k800i.
|
mislim da ću ipak k770 uzeti, hvala svima na odgovorima. ako ima neko za prodati nek se javi :D
|
Mislim da ga ima na webshopu na t-mobileu , za 1148kn , odnosno 50kn manje od cijene u ducanu , i dostave ti ga doma besplatno , uz mob dobijes i simpa paket sa 100kn , i moze se paltiti pouzecem .
|
jel ima negdje za kupiti k770 u drugim bojama?
|
ili w880 ja cist zadovoljan.simpa mob ;)
|
w880 je ok , ali k770 ima vise prednosti a i u t-mobileu je cijena puno vise na strani k770 , odnosno w880 je 1498kn . A oba dolaze sa 1gb karticom .
|
Citiraj:
|
Crni model dobro izgleda , meni bolje nego smedji i sivi , a sva 3 bi trebala biti u t-mobileu .
|
poslo sam mail SE hrvatska al neodgovaraju ništa. otić ću ovaj tjedan do T-mobilea kad uhvatim malo vremena da vidim jel imaju u drugim bojama osim smeđe
|
SE k770 memory stick
jel podržava mob više od 1GB? nemogu naći nigdje kolko max podržava
|
testirani su svi SE do 4. vjerojatno podrzavaju i vise
|
nemoj w880 nikako. zali se dosta ljudi na njega. los je i software mu nevalja i ni tipke. kad sam kupovo mob razmisljo sam njega da uzmem a caca je provjeravo okolo da vidi kakav je i nista nisu rekli dobro za njega, a i sam covjek koji radi u posti reko da nevalja.
|
a kakav je SE W595,ima u t-mobile za 1498kn u simpa paketu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |