![]() |
lap za sister
Pozdrav ekipa...mozete li mi preporucit neki prijenosnik, za sestru,ima 28
god ,zaposlena,treba joj lap za razne stvari,ali u principu nista posebno,nista zahtijevno,internet joj je bitan,wireless naravno, i tako te gluposti...bilo bi pozeljno da ima i OS ,jer mora imat origigi jer ga preko firme kupuje,a potrosila bi na lap oko 3-4 milje...tako nesto,gledao sam i stare threadove na slicnu temu,ali svejedno sam otvorio ovaj thread...thanks |
Evo ga prijatelju:
HP Compaq 6735s - FU373ES + TORBA Ne može bolje za 4039 kn. - Windows Vista + XP Pro DVD - Torba (koju ionako moraš kupit) - Odvojena grafika (HD 3200) - Samo jedan memorijski modul (1x2048) Sretno :chears: |
U LIDLU je bil 3333kn! Ne znam jel ga još ima, rekli su od 3.11 da ih dobivaju
|
|
Citiraj:
I ja sam ga vidio u riječkom Lidlu prije par dana - 3.333kn. |
hvala ljudi...pokazao sam sestri taj HP,kaze da je zadovoljna...posto zivim u Rijeci pa cu vidjeti do lidla za taj komp,ako ne onda ga uzimam iz onog drugog ducana...nego mi nije jasno zasto je u lidlu cak 700kn jeftiniji...?!?!...
|
valjda nema instalirane windowse?
|
lap HP Compaq 6735s - FU373ES + TORBA je bio odlican izbor,hvala,medjutim,iako sam ih odmah kontaktirao jednostavno vise nemaju tog modela :( ...mozete mi preporucit nesto drugo,nesto solidno...nesto do 4500kn,za sestru,nije zahtjevan korisnik...bitno da ima win ....thanks
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52. |