![]() |
(riješeno) Kako narezati veliki fajl?
imam problem,,trebam prebaciti igru sa drugovog kompa kod sebe,
fajl je velicine 5,5 gb(nedjeljiv mi se cini) i ne mogu ga nikako staviti na dva diska? sta da radim ? hvala |
Drugi medij sa većim kapacitetom, ili Winrar?
|
Napravi dvije datoteke sa rar-om, imas opciju kod kompresije da ti splita na 4.7 gb.
Onda na prvi disk sprzi sa nerom u udf formatu a drugi disk normalno. barem ja tako radim i sve 5. |
Citiraj:
|
Pa u čemu je problem? Ponovo ga zapakiraj kako tebi odgovara.
|
Tocno i u cemo je problem? Dobio si .iso file ili vec koji image file. Napravi od njega archive od 4.7gb i ostatak. Imas dva file-a.
|
File koji si dobio raspakiranjem rar-ova, a otvaraš PowerISO-om, možeš podijeliti pomoću Alcochola na 2 manja. Jedan će imati 4Gb. a drugi ostatak. Kad mountaš prvi takav dvd sa Alcocholom, on će početi instalaciju i onda automatski zatražiti drugi dvd, te nastaviti instalaciju gdje je stao.
|
Možeš i HJSplit koristiti. Samo mu zadaš koliko velike dijelove želiš i to je to
|
Citiraj:
Citiraj:
1- uzmi taj file desni klik na njega 2- Klikni: Add tio archive... 3- Pod "Split to volumes" klikni 4000(MB aka 4GB) 4- Klikni na OK Sad imas 2 filea, jedan od 4GB a jedan od 1,5GB snimi ih svaki na svoj DVD odkopiraj na svoj komp te odraraj, sad si dobio onad svoj file od 5,5GB na svom kompu. :zdero: |
decki! zbunit cete covjeka...
odi ti samo lepo kupi dual layer i fino si snimi... :lol2: |
hvala svima, uspio sam :respekt: i :fala:
|
gud for ju:sweating:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |