![]() |
Best-buy monitor do 3000kn
Pozdrav,
došlo je vrijeme da si uzmem novi monitor. Naravno, u prvi trenutak odmah sam pomislio na l220x, ali meni zapravo ne treba tolika dijagonala. No, ako je best buy (cijena/kvaliteta) ipak ću ga uzeti. Ima li neki 20" monitor koji pruža istu ili sličnu kvalitetu (dakle ips ili pva), a koji je jeftiniji od l220x? |
po abecedi cu slagat monitore
najbolji 20" trenutno dostupni: dell 20" wide - s-ips ili s-pva dell 20" 4:3 - s-pva ili s-ips hp 20" 4:3 - s-ips philips 20" wide - p-mva u zadnje vrijeme, nekad bili s-ips samsung 20" wide - s-pva srednja klasa: asus 20" wide - p-mva (malo isprane boje unatoc sto je glossy) po meni nepouzdan, tj ne provjeren, ali potencijalno pristojan monitor: AOC 20" 4:3 (oprez: 1440x1050 rezolucija!) p-mva - ~1500kn! ja bi isao na samsunga od gornje petorke zbog cijene ako se trazi wide ili hp (kojeg i imam uostalom) ako je 4:3 bolji omjer. |
aoc vise nema zvao sam danas optium i kazu da se nemoze narucit...
|
Citiraj:
|
Koliko je to sigurno da dolazi u prosincu? Osim sta je netko zvao, ima li gdje službena obavijest? Namjeravam uzet to pošto mi ovaj CRT odumire :(
|
nema sluzbene obavjesti niti ce je ikada biti, jednostavno ce jednog dana biti i kod nas na trzistu.
ovo je valjda ocekivano zasicenje trzista pa moze i jedna hrvatska dobit svoj primjerak. sve u svemu, uvjek mozes nazvat hp pa pitat kak napreduje :) |
LENOVO 220 ?:Machineg:
|
Ja ti mogu preporučit T220, imaš predivnih 22" slike! Postolje ti je malkice klimavo al ak imaš čvrst stol ko ja onda nemaš brige, ostalo je sve 10/10 !
E da, i dođe ti 2000kn! |
Kakve veze ima jel stoji na betonskom stolu ako je postolje drljavo i klimavo? Pa nece drzati monitor na panju da mu se klimata.
Lenovo 220 moj tip ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |