![]() |
Pay-Pal
Znam da je već bilo govora o ovome, ali da li radi to kod nas, odnosno u našim bankama??
|
Kolko znam Paypal u hrvatskoj nije podrzan.
|
Neradi. :(
|
hrvatska je No-No kod paypala...
prosjecni hrvat je zaduzen skoro 10.000 kuna... |
Ma Hrvatska je za sve NO NO. No ebay,no newegg,no paypal, no tnt or dhl (mislim na normalne cijene), No cheap hardware.
NISTA. Jebote ko da zivimo na atlantidi bogu iza nogu a ne bas izmedju istoka i zapada :-))) Steta sto se to ne iskoristava. |
Joj sta bi dao da paypal radi ovdje... sada bi bio jedno 1k $ boatiji prodavajuci D2 iteme :)
|
Ma hrvatska je stvarno za k...c . Ako bi živio na Marsu sve ovo bi mogao koristit . . . Mogu razumjeti zašto ne stave ameri sjevernu koreu u paypal ali hrvatsku . . . ima čak i Kine koja je komunistička ali . . . hey, oni su jaka ekonomaska zemlja, ima preko milijadi ljudi, mogu ameri puno tmao zaradit pa im mogu onda dopustiti i paypal
ma ide mi sve na živce u ovoj državi, ništa nema kao da smo neki barbari i da nam se ne smije dat . . sve je kod nas tri puta skuplje nego negdje vani a još ni nismo u europskoj uniji . . . pa kad čemo biti onda će ostati smao oni živi s plaćom 10000Kn mjesečno . . aaaaha, this sux . . . |
za paypal - pa mozes se probat registrirat tak da odaberes neku drugu zemlju.. ko da oni to provjeravaju.
tak i tak ih samo zanima broj tvoje kartice, dokle god imas mastercard ili visu bas ih briga.. a sto se ebaya tice, ja sam jos pred 5 godina narucivo u hrvatsku prek njega, tak da to zbilja ne stoji. dapace zna se gore naci i vrlo susretljivih ljudi koji ce vam u paket stavit racun na $20 tak da ne platite ni kune carine. a ak ti paypal ne radi, mozes uvijek platit bidpay-om, to sam ja koristio za sve sto sam kupovo preko ebay-a.. oni tebi naplate na karticu, a prodavaocu posalju cek, i svi sretni i zadovoljni. |
kolka je poštarina iz USA, cca nekih 120kn ili više??
|
ovisi za kaj i kak ti se salje...
usps-om je $4-5 za vecinu sitnica (memorije i sl).. dakle nekih 30-tak kuna, nemam pojma.. |
Za paypal nije potrebna kreditna kartica.
|
Citiraj:
|
Kod registracije imaš opciju Bank account ili tak nekako (što nije podržano sa strane svih paypal zemalja) . . . nemam pojma kak to sve ida ali nakon što si napravio paypal account ljepo odeš u banku i pošalješ si novac na tvoj paypal račun . . . to ti je tipa uplatnica, i tako i dobiješ, direktno ti se pošalje novac na banku . . .
pošto nemaju svi kreditne kartice ova opcija je dosta dobra ali šta ćeš, nema ga u hrvatskoj |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |