![]() |
Intel Core i7 - arhitektura i performanse
|
Ova ploča od Intela izgleda sasvim ok, a ni SSD nije za bacit :D
|
Premda sam oduvijek preferirao AMD-ove proizvode,Intel stvarno radi čuda u zadnje vrijeme. Bravo za njih.
|
Ovaj procesor performansama nimalo ne impresionira u odnosu na sadasnje core quad.
|
Citiraj:
Ako su igre u pitanju u potpunosti se slazem. Da bi ispao i u tome ''bolji'' od C2Q u reviewima ekipa testira igre u 1024 ili 1280 rezama! :D |
Odličan članak, i odlična roba :goood:
|
Treba pričekat malo bolje ploče, između ostalog, treba vidjet kako će izaći testovi sa gigabyte-icom, mislim da će reze bit puno bolje...
|
Prije bih rekao, treba pricekat P55 i 32nm i7. :D A dotada, zna se, C2D.
|
Citiraj:
|
kako tehnologija brzo napreduje... covjece... a performanse su odlicne...
lol a onaj koje je pisao clanak nek malo pripazi, napisao je tamo negdje " Izmjerene vrijednosti su vrlo blizu onima koje Intel reklamisa " :lol: i btw primjetio sam da negdje fali č i ć , no nvm, svejedno ok clanak ! ;) |
Citiraj:
"Tamo smo saznali informacije i vidjeli u akciji o njihovu novu mikroarhitekturu kodnog imena Nehalem." :nono::stoopid: |
Citiraj:
|
u ovim procesorima ocito ne treba traziti nikakav pomak naprijed sto se tice igara dokle got se one budu programirale na nacin na koji se to radi danas i dokle got se bude ciljalo na danasnji mainstream hardver...
spomenio si tamo negdje na kraju octo-core, za kad su to intelovci najavili? inace super clanak! |
Citiraj:
|
Ah, 20% brži proc, nije neki razlog za ljubomoru, vidjet ćemo kaj AMD sprema
|
Citiraj:
Guru3D Vjerujem da u njemu postoji puno veca "zaliha procesorske snage" za buducnost i neke nove grafe koje jos nisu ni blizu izlaska... |
Clanak je super, dosta jasno je napisano kakva su poboljsanja.
Samo mi nije jasno kad ste vec imali taj mocni Intel SSD o kojem bruji cjeli net, zasto ga niste malo vise istestirali i usporedili sa klasicnim HDD-ovima koje imate pri ruci. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:18. |