![]() |
Napon na izlazu napajanja
Moj problem je ovakav,imam jedno napajanje od kompa i sadamoj rpoblem je taj kada nije spojeno na maticnu i komp upaljen on nema na izlazima napon 12v niti 5 a ja bi htio spojiti na izlaz 12v a nema napona na tom izlazu zanima me kako dobiti napon na izlaze na napajanju
|
ako želiš upaliti napajanje "na suho" onda moraš kratkospojiti zelenu i bilo koju crnu žicu na 20/24 pin konektoru.kaj bi ti htio spojiti na napajanje?
|
hm.. ma neki termometar kaj radi na 12v e a nije to ovo novije napajanje to ti je staro napajanj ono starijekoje ima dva deka za na maticnu a ne 1 kao nova napajanja
|
nebih znao onda...može slika?
|
to ti je ovako slicno napajanje http://lion.xaraya.hu/images/ide64_p...r_overview.jpg
|
neznam, prestaro je, pričekaj možda neko drugi zna...
|
to je staro AT napajanje. ona se ne pale na ploci nego samo na dugme (koje je na onom drugom crnom kablu i moze se odvojiti od kucista obicno bez problema)
|
da sada sam i ja skuzio da je to da ga upalim na sklipki koju ima na sebi i da radi ali nekako je slaba struja na izlazima dali bi sse to moglo povecati
|
Citiraj:
Uzmi neko MS ili slično ATX i peglaj, sigurno su jača od tih AT napajanja :kafa: |
koliko wata otprilike?? i dali bi mogao porkenuti auto radio?? to jace
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |