Compro vista E800F tv kartica- nedozvoljava boot!
Da budem malo opšrniji nego u naslovu: Kartica kupljena prije 2 dana ( i toliko se za.....am :fuming: s njom) i isprobana u dva različita računala s različitim čipsetovima MB-a i različitim napajanjima (jedno od njih je ovaj u sigu Paradni konj) kojima je jedino zajedničko AMD procesor (a ni on nije jednak jer je jedan X2 a drugi jednojezgreni s939). Na jednom i drugom se dešava isto: kad je kartica u pci-e x1 slotu ni jedan ni drugi se ne žele boot-ati čak ni u bios odnosno na ekranu je "mrak" i ni zvučnik matične ne "pisne":wtf2:. Čim se kartica izvadi sve je u redu. Ako se netko susreo s takvim problemom molio bi savjet. Moj zaključak nakon više pokušaja s raznim postavkama biosa je da sam možda dobio neispravnu karticu:hitthewal: i da ju trebam odnijeti na reklamaciju ali prije da čujem mišljenja.
Edit: Došlo je do zanimljivog zapleta situacije. Kartica odnesena na reklamaciju i nakon cca 1/2 sata čekanja zovu me unutra i imam šta vidjeti: kartica na njihovom testnom stroju RADI !:wtf2: Na pitanje šta je napravljeno odgovor je da je samo umetnuta i instaliran softver.:stoopid: Na to ja nebudi lijen odem do auta po svoje računalo (spreman da im platim uslugu instalacije kartice ako stvarno proradi) i nakon još par minuta čekanja kažu mi da u mom računalu NE radi :fiju: i da moram čekati ponedjeljak kad će odlučit šta napraviti.
|