![]() |
6715b i Vista
Ljudi pomozite :lol2:
Laptop je došao sa free dosom i ja pokušavam staviti gore vistu Problem: Koju god instalaciju viste x64 ili x86, sa ili bez sp1 i instaliram na laptop sve uredno radi, ali ni jedna nije aktivirana. Iste te instalacije kada probam na stolnom računalu budu aktivirane. Eto ne znam u čemu je problem, dali laptopi imaju dodatnu neku zaštitu ili je nešto treče u pitanju? Možda netko ima link za neku instalaciju koju je isprobao na istom laptopu i uspio aktivirati pa da podjeli? Laptop ima 4 GB memorije tako da bi ipak preferirao da je OS x64 Ovo mi je prvi laptop tako da nisam baš upoznat sa njihovim cakama :) |
Savjet: ispravi malo svoj post jer na ovom forumu nisu dozvoljene ilegalne stvari pogotovo ilegalni softver.
Inače, lap nije kodiran već imaš problema sa softverom. Pogodi zašto! |
Ma nema problema, maknem cijeli post samo mi, molim te, skrati muke i reci zašto na laptopu ne želi, a na stolnom računalu se ne javlja taj problem.
|
Ne znam, ali do sada nitko nije prijavio takav problem tako da može biti samo do softvera.
|
zasto vista pobogu?
"odi u ducan i kupi windowse xp".. imam taj laptop i meni rade bez problema. |
Pa nema neki poseban razlog... inače ni ne koristim vistu na desk računalu.
x64 samo iz razloga što ima 4 gb memorije |
Dakle aktivaciski crack ti radi na stolnom jer uspješno emulira bios, to isto ne uspijeva napraviti na laptopu zbog zatvorenog biosa.
Dakle emulacija biosa. Lijeka ti nema. A sad neka prvo baniraju tebe...a mene samo upozore :-)) |
A nece valjda, izmjenio sam post, a ako i dalje stvara probleme molim moderatora da ga ukloni.
|
Ne pali ti to na tom notebooku, kupi oriđiđi i zdravo.
|
Citiraj:
stoga stavi win xp koji ce koristiti do 3.5 gb rama.. i brzo ces vidjeti da ti je i to za po doma overkill.. |
Mogao bi, istina, ali imam želju vidjeti tu vistu na djelu :lol2:
|
Citiraj:
|
a problem occurred when windows tried to activate. Error code 0xc004f059
to javlja :hitthewal: |
u mene radi svaka vista i pir i origi,... imamo slicne laptope,.. malo sudrigcije konfiguracije koliko sam shvatio
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |