![]() |
GetRight: Accelerated download
Dobijem li na brzini download-a ako downloadanje segmentiram?
|
Re: GetRight: Accelerated download
Da ako je server sa kojega skidaš zagušen,a ti segmentiraš download tako da skidaš sa više različitih servera.
|
a ako koristim više mirror-a s istog servera?
|
Koji je bolji: DownloadAcceleratorPlus iliGetRight?
|
Nečeš dobiti ništa više od 5,5-6 kbps ako si na dialupu, ali ako koristiš segment. download ta brzina ti bude uvijek 5,5 (uglavnom). Kad bi ga skidao ovako imao bi 3 ako je server zagušen.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
DAP mi je draži nego getright al mni nikad nije prek 4KB/s pa da ga *ebeš:fuming: |
Citiraj:
|
Flash Get rulez ...:) :)
|
Citiraj:
Isto je brzina i sa drugim programima, reklama nema :rolleyes: Al DAP koristim već par godina a ovaj Getright neznam zašto al nikad mi se nije sviđao. |
DAP ,meni je dost dobar ,reklame mi ne smetaju a kod mene skida uglavnom po 5 KB/sec, zaleti mu se i više i manje al uglavnom po 5
|
Citiraj:
|
meni na getrightu skida prosječno po 4KB/s Kad poćinje download skida i po 15KB/s ali to za 1min padne na 4KB/s.
|
A tek oni lijepe spy stvarcice koje DAP instalira zajedno sa sobom. :rolleyes:
|
A o cemu vi raspravljate, ne vjerujem. Od magarca bi konja napravili. Tko koristi modem ni jedan mu program nece skidati brze nego sto ide.
Jedino ubrzanje koje se moze dobiti je cijepanje filea na vise dijelova pa skidanje s vise lokacija odjednom. I to samo zato sto je manja sansa da ce neki server biti "zauzet". A to opet moze svaki download manager. FlashGet preferiram zato sto jedini dopusta mijenjanje referrera. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:10. |