![]() |
ghost diska
Imam xp pro i disk od 120gb s tri particije. Pošto imam istu konfiguraciju samo disk od 200gb je različiti a želim imati iste podatke pokušao sam s ghost-om copy disk to disk što je i učinjeno ali kada dižem sistem s novim diskom on mi izbacuje kao da windowsi nisu licencirani tako nešto?! kada dižem sistem s starog 120gb diska sve je ok i vidi mi ovaj disk od 200gb i on je isti tj.ima 3 particije i instaliran sistem.
Zašto neće da mi digne sistem sa njega? |
probaj Acronis migrate.
|
mozda zato sto ti windowsi registracijski broj izvlace iz serijskih brojeva komponenti
kad minjas komp ponovo moras zvat microsoft da ti daju novi broj pod pretpostavkom da su windowsi legalno kupljeni |
Re: ghost diska
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja koristim Norton Ghost 2003 i u principu sve radi ali samo u 90% slucajeva..posto puno polazem u taj ghost i da ce raditi kad ce mi trebati nekak mi 90% nije dosta... ..pa ako neko zna neki program za ghostanje diska (particije) na CD ili u neki file na disku bio bi mu jako zahvalan da mi ga spomene.... Open source nebi skodio..ili opcenito freeware...:beer: |
Jel to neki software s funkcijom ghostanja???
je Acronisom mozes napraviti image citavog diska ili neke od particija, u tvom slucaju citavog diska i preselis ga na novi i to je to :beer: resize mozes napraviti dok restoras image na novi disk :D |
Citiraj:
|
Re: Re: ghost diska
Citiraj:
BTW jel ih mozda u takvom slucaju obojicu proglasis masterima ili nekako drugacije, :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:27. |