![]() |
Nemogućnost ulaska u safe mode Windowsa, ne radi F8
Gigabyte GA-M52S-S3P
Ploča nije loša, još samo kada bih mi netko rekao sa kojom tipkom se ulazi u Safe Mode na ovoj polči? F8 izgleda da nije. |
Citiraj:
Mora biti F8, ili stišćeš prerano (ako ti ulazi u neš drugo) ili prekasno. |
Citiraj:
Inače imam sa ovom pločom problem oko ulaska u safe mode, a kao što kolega Vuco kaže u Google sam naletio na ovaj post, pa nisam htjeo otvarati novi. |
pretpostavljam da je tipkovnica USB i da pod integrated pheriperinals nisi ukljubio USB keyboard support
|
Citiraj:
|
Probaj ovu metodu:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo, jest da je to djelomično rješenje, prebacio sam postove u podforum softverski problemi.
Ne razumijem svejedno zašto ti F8 neće raditi. Jesi li možda nešta prčkao po Windowsima ? Ni sam nisam siguran jel se taj izbor gdje imaš safe mode i ostalo nekako izbaciti iz instalacije Windowsa ? EDIT: Daj pliz samo editiraj Jablan prvi post sa informacijom koja je ploča, jer sam zaboravio to napraviti prije seljenja u novi podforum, a ovako prvi post malo mutavo zvuči. Fala. |
Ma nije ništa prčkano po Winima, jednostavno neće u safe mode. Evo ni nakon friško instaliranih windowsa opet neće.
|
Meni je frend kupio novi komp i isto mu nece F8 raditi za ulaz u safe mod. Budem ovo probao sta je Vuco stavio.
|
Pa dok putuje ona linija kad se dižu/učitavaju windowsi 2x reset na kućištu i windowsi će sami ponudit izbornik gdje je i safe mod.
|
Malo kasnim, ali, ajde neka netko proba F5 stisnut za safe mode. Jablan, ajde ako vidiš ovaj post.
Ne znam zašto, ali u zadnje vrijeme svi govore da stisću F5 za safe mode :stoopid: :D |
Pozdrav,
ja imam malo drukčiji problem, a to je da Windows izloada Safe mode, ponudi izbor korisnika i onda neće me logirati. Kako to rješiti? |
Citiraj:
S tipkom F8 mi nije radija safe mode dok s F5 tipkom radi-pritisnuto nakon POST-a. MBO ASRock 4CoreDual-VSTA,a tastaturica Chicony PS/2 priključak. Pokus 1. uspio :D |
Probajte Ctrl+F8
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:07. |