![]() |
Window kit Sharkoon Rectangle
Samo mi recite dali se ovo isplati kupit za 60kn.
Kako se reže bočna stranica ... ubodnom pilom ili drenšajbom ? |
ja kažem da se ne isplati.
bolje kupiš u nekoj firmi, daš dimenziju i dobljinu koju oš:p :) normalno da češ rezat kučište drenšajbom nećeš valjda pilom:rambo: :beer: |
Ovo je rekord ... 23 posts per day ... pogledaj koliko ja imam :rolleyes:
|
e sad je 24:beer:
|
Re: Window kit Sharkoon Rectangle
Citiraj:
|
Ajde dječaci,polako...:D
Najlakši način rezanja stranice: 1.Odrediti oblik i označiti markerom. 2.Izbušit 4 rupe,jedna u svakom kutu. 3.Uzet ubodnu pilu...dalje znate sami ILI uzet dremelče:beer: |
Ja sam busio blowhole na boku i straga s busilicom :D
Nacrtas oblik, uzmes borel 4-5 mm, tockalom otockas cijeli oblik, busis rupu do rupe(ispod stavis nekakvo drvo). Uzmes turpiju koja ima jednu stranu zakrivljenu, drugu ravnu, malo poturpijas i eto. Ako imas preciznu ruku ispadne savrseno, bolje nego s ubodnom pilom ako busis krug, npr. za vent. |
koliko ti je godina trebalo da to napraviš??:confused:
|
Pola sata max...
|
Utet ču ja bušilicu i malo s njom ("čoškove"), a ostalo s "drenšajbom" i da vidiš ... 5 min posla. Ak imaš sreće.
|
hm...ja sam kod sebe rezo veliki kvadar sa zaobljenim rubovima prozor i ravne djelove sam(tj moj stric jer je spretniji) rezo sa brusilicom a coskove sa ubodnom pilom, kasnije sam ih malo jos doradio sa turpijicom, nisu bas najsavrseniji rubovi ali valjaju, samo moram nabavit negdje plesksiglasa a to tu nigdje neeeemmmaaaaaaa :fuming:
peace |
Dva sata mi je trbalo da nacrtan i zrezen. A da je neko spretniji radija sa brusilicon bija bi gotov u po ure. BTW to mi je bija prvi put da nesto radin sa brusilion ( zamalo san si prste bija osika:clap: )
|
Brusilica ja nikako ne preporucam za male prckarije po kucistu. Uvrh glave za tako nesto tipa windows -a jer ima blaga zaobljenja. Sajbe za brusulivu su prevelike za raditi oble oblike. Moras uzeti onu najtanju sajbu (za inox) i malo preforsiras i ode frende. Pa nemas naocale ili rukavice i da vidis kako sjece...
|
Evo ovako je meni ispalo pomocu bruslice i okrugle turpije.
|
Citiraj:
|
Odlično si izriza,sad makni tu šugavu naljepnicu,prođi sprejon priko stranice i biće prva liga:D
|
Buden samo jos nisan odlucija u koju boju da ga opituran i koju rasvijetu da stavin. Jel iko zna di bi moga kupit malu disko kuglu:cool:
|
Baš mi je to zapelo za oko kad san neki dan bija u čipoteke.
Tamo imaš,al ne znan koja je cijena,a i imaš u peveca (sigurno je jeftinije),pogledaj u emezzete i u dućanima sa rasvjetom. Jesi li razmislija o stavljanju plasma ball-a? |
Citiraj:
|
Evo ti link,btw ja ću kupit kad skupin nešto love
http://www.voyeurmods.com/index.php?...=5&prevstart=0 |
Citiraj:
|
WTF :confused:
Šta je boga't ovo ??? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |