![]() |
nero8 pitanje
pri svakom pokretanju nera8 pokrene mi se i neki patent activation,isto kao i poruka install langue kako da to maknem??
http://www.imagesforme.com/show.php/197289_untitled.JPG i vidite uvijek mi se tada pojavi u trayu ikonica zelena sa kvačicom |
Kupis key i aktiviras nero :)
|
I da,nero radi,ali je to za popratne sadržaje tipa showtime i ostale kretenarije koje od prije 3 godine nero navlači sa sobom.Moj savjet je da se vratiš na Nero6 :)
|
nero lite
|
Malo ilegale,ha?
|
Kupis neku przu s kojom dolazi nero, vrlo je jednostavno :D
|
Nimalo loša ideja.Jel dolazi nero ikako sa pržama kao što je recimo nero 5 dolazio bio?Recimo,nero 8 express,koji možeš prebacit u advanced kada riješiš ključ,to bi bilo ideal,bez popratnog bloatwarea.Jel to moguće?
|
A i ne kuzim koji ce ti racku vise od basic funkcija u Neri? Przenje CD-a i DVD-a i amen, drugo nisam nikad ni koristio, da budem iskren :D
|
Citiraj:
već o modificiranom setupu koji nije ilegalan dok god imaš originalni key za nero. ista stvar ko i nlite,vlite. |
Citiraj:
Dakle,jel dolazi nero s pržilicama,ali samo Express,pa da ga možeš prešaltat na Burning rom,bez popratnog sadržaja? |
Cemu se uopce zezati sa Nerom kad ima djabe softvera podjednake kvalitete i bez svih ovih gluposti koje stavljaju u taj nero pa zauzme na hardu hrpu prostora ...
|
Sve za sto nemas originalni disk je piratstvo, tj. kazneno djelo.
|
Našao sam neki MagicISO mislim,čist mi je ok.
A nero,obzirom da ja živim u prošlosti,jednostavno,hoću nero ikonicu na istom onom mjestu gdje se nalazila prije 6 godina kada sam dobio prvu pržilicu :) |
Citiraj:
Citiraj:
Ja koristim samo Nero 8 (Expres/Burning ROM) jer mi AIO rješenje ide na živce, 9 mi je smeće :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nero je postao komedija krkanjem u njega svega i svacega . |
Ma dobro, zna se na sto mislim. Downloadani trzisni programi+placeni original key, naravno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako kupiš nešto preko weba i spržiš na cd,a imaš račun onda nije ilegala. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:41. |