![]() |
Nvidia izdaje 180.42 beta drivere - "Big Bang II"
NVIDIA Releases 180.42 Beta Drivers
DOWNLOAD Code:
Beta driver for GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series desktop GPUs. |
jesu tu oni drveri koje su nazvali big bang?
|
Ja probao i nemogu ih nasnimiti instalacija stalno stoji na istom mjestu nema onog no responding i tih shema i kad prekinem instalaciju i reset kompa driver i kao instalirani :S
|
Citiraj:
Prožvakano već gro puta Prije instalacije ili uninstaliraj PhysX softver ili napravi extract drivera u folder i pokreni samo instalaciju drivera Ovako on nakon kaj instalira drivere želi instalirat i PhysX koji ti već imaš instaliran pa zato stoji |
Ma znam kako se brise to... Obrissem uvjek prvo nvidia physX pa nvidia drivere pa cleaner pa restart i onda nove ali jednostavno nece. Ove177.89 isprve uvijek.A te nove 180 drivere nemos extractat posto odmah krene zip pa insatalacija ,a ne pita gdje ces extract tako da..
|
kak sam ih ja onda uspio extractat?
jednostavno ih WinRAR-om možeš extractat |
Moja isprika Wolv.Uspio sam extract.Hvala.Samo jos jedno pitanje,: negdje sam citao da su ovo driveri napravljeni kao ne samo zbog Far Cry 2 ali tak nes pa me zanima koliko je to istina i ako je dali to znaci da ce bit jako velika razlika izmedju 17x i 180 drivera u Cry-u 2 ?
|
iskreno nemam pojma :D
|
Pazi ovo.Napravim sve kako treba fino instalacija krene STANE opet na istom mjestu stoji 11 minuta i izbaci kao nije napravljeno nista pokrenite instalaciju kad retsartate komp.Opicim restart driveri normalno snimljeni leti sve ali nema PhsyX-a.Nasnimim ga rucno 8.10 ver i sad kad u CP otvorite phsyX nema vise onih demo cuda i gluposti nego u nvidia CP-u otvori samo jednu postavku i to dali zelite enable ili disable i to je to( Physx nema vise svoj menu poseban).
|
da tak imam i ja... čudno je malo sve to...
|
Evo ja fino skinuo stare drivere, maknuo stari PhysX, očistio DCPro-om, reboot ponovo očistio Driver cleanerom i instalirao nove derivere bez ikakvog zastajkivanja
|
nemres vjerovat da smo dosli do toga da jedna igra zasluzuje svoje drajvere...nije da slicnog nije bilo i prije...ali bas gustam vidjet taj FC2....i kako ce se druziti sa Mr.Slijem ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isa ti...đesoblaci na Endiviji?:p |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sinoć probao bacit na 9600GT, i nisam mogao instalirat, vratio se na 178 :smoke:
|
Stavio svježe windowse danas i prvi put pokušam instalirati, dođe do pola, i stoji i odjednom kaže da nisu instalirani bla bla
Ja restartam, kad ono imam nVidia Control Panel i tamo piše 180.42 Pokrenem ponovo instalaciju i normalno "succesfully" završi :D |
ima kakva mobilna verzija tih drivera?
|
Citiraj:
|
pa šta se čudite za instalaciju kad vam lijepo piše BETA drivers :p
|
napravili su mali update!
sad je v180.43 |
Instalirao i izgubio kontrolu nad ventilatorom na grafi, sad se pregrijava...wtf?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vidim već je teško postalo i c/p u google nayiv bete :rolleyes:
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...aživanje&meta= |
|
jel ima poboljšana u drugim igrama?
EDIT: instalirao sam drivere i sad ne mogu regulirat brzinu ventilatora na grafi...pas mahter :fuming: |
nekima se to dešava... meni i RT-u hvala bogu radi sve ok....
|
Stavim ove najnovije 180.43 i kod inst. sve prođe ok, ali u win xp reza 800x600 i ne mogu je mijenjati kao ni boje koje su na 4bit.
Kak to riješiti |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:41. |