![]() |
Montiranje zalmana
Kako se mintira zalman na AN7, da li na rupe ili na socket?
Ima li problema sa midi tower kucistima novije generacije da smeta napajanje? |
Re: Montiranje zalmana
Citiraj:
Midi tower problem..... mozda, cak lako moguce da ce smetati. |
Moračeš ga rezati. Jedan krak ti udara u kondiče kod socketa ali nema beda. Pošto imaš na svcakom kraju držača po dvije rupe, otcapariš onu vanjsku i malo poturpijaš (ipak se naslanja na kondić) i sve pet. Ako je midi tower lupače u napajanje to se skoro pa gotovo 100%.
|
yo zalman je umijestnost za sebe:D
e ak os da ne lupa posvuda...onda si uzmi cheiftecha big tower bez napajanja....za 550 kuna u info-gama..:beer: |
nema šanse da zalmana uguraš u midi tower...
P.S. uzmi drenšajbu u ruke p primi se posla:beer: :D |
Citiraj:
|
neznam koliko je veliko kučište ali možda bude i sa strane...:argue: :burn:
|
a koje omike oko zalmana:)ak nejde 7000 uzmi 6000 i tocka:D :beer:
sala sa strane...vidio sam zalmana 7000cu u midi toweru...i imao je i mijesta i sve...niej problem u toweru neg u maticnoj...jer imas maticne koje imaju cokete skoro u sredini!:burn: |
Citiraj:
|
Ma kakav Zelman to su priče za malu djecu.
Za 350kn složiš vodeno koje hladi na 35° bez jebem ti |
ma kakvih 350 kuna bem ti?!
sam blok dode 350-400...najjeftiniji mozda 200...radiator mos nabavit za nekih 50 kuna...a puma,cijevi,prikljuci nastavci?!LOL:argue: :clap: |
Pričaš lovačke priče ...
Ja sam složio vodeno za 350kn. Stavim Zelmana i u laptopa ak hočeš ! :confused: |
e sorry onda...jer mislim ja sam sve moguce proso...i nim mi je bio 500...: hitthewa
gdje si ga slozio tj od ceg:) |
složio ga je od plastike, cijevi, lima, željaza i još puno materijala:rambo: :beer:
|
lol ma daj:)hahaha
ne pitanej je gdje...:D :beer: |
Kakvo je to glupo generaliziranje o Zalmanu i midi toweru?
Ja ga imam u midi toweru i ima jos 3cm do napajanja. |
Isto i ja. Midi tower (jeftikaner) i 7000A, bez problema.
|
Isto i ja. Midi tower (jeftikaner) i 7000A, bez problema.
Potpisujem u midi tower ide bez beda 7000b |
potpisujem zalman ide bez beda u midi kuciste
|
Ajmo sad malo pametovat ... i ja mogu gržat matičnu na teihu pa če bit udaljena pol metra od napajanja.
Ja imam lufta od sredine proca do napajanja nekih 4.5 cm Zelman je velik 11cm ... |
Mozes stavit Zalmana i bez rezanja. Samo malo savijes jedan drzac (gurnes prema unutra) i zakacis plavi drzac sa strane kondenzatora. I sjeda bez problema.
|
Mozes stavit Zalmana i bez rezanja. Samo malo savijes jedan drzac (gurnes prema unutra) i zakacis plavi drzac sa strane kondenzatora. I sjeda bez problema.
|
|
Citiraj:
(il' je dečko:gringo: , il' hoće skupit što više postova, pa sve triplicira) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |