![]() |
kupovina hardwera u UK iskustva
jel se isplati uzima hardware (mema, cpu, vga) u Velikoj Britaniji, jer idem za koji mjesec u london?
pogotovo me zanima povrat PDV-a, naravno ne bih prijavljivao kod nas na carini? |
Koje su šanse da prođeš pored carine sa hrpom hardwarea ?
Ipslati se ako je jeftinije - douh. Povrat je moguć preko Taxfree usluge - koja uzima postotak novca. |
Ne isplati se jer nije toliko jeftino koliko ti misliš.
|
vidio sam E8400 za nekih 1050 kn sa porezom, pa ako skine15% ispadne 900 a proc nije tako velik da ga ne bi mogao negdje sakrit u prtljazi ili se varam!
|
Citiraj:
I kolko budeš ušparal na garanciji? |
kolika je sansa da ce mu trebati garancija na procesor?
jedino sto mu nedostatk iste malo rusiti cijenu kod prodaje istoga jednog dana. no da, razlika u cijeni je toliko mala da se ne isplati zajebavati s time. |
Citiraj:
A gore piše da bi uzeo i VGA i to... Bio sam u Engleskoj cijeli 7. mjesec, pa znam cijene. Il sam ja krivo gledao il šta, al nije baš prejeftino. Uglavnom kao kod nas. |
Da si oso na thailand ili ameriku ( € idu u $) onda bi mozda nesto i kupio. Engleska je skupa , cak u nekima stvarim i daleko skuplja nego mi..
|
hehe da mozda da ides prema istoku naslo bi se nesto jeftinije, ali zna se da mi uvijek pratimo zapad pa cijene kod nas i u zapadnim zemljama i nisu toliko razlicite. Bar sam tako vidio po Austriji i Njemackoj, sve je dosta slicno u cijenam pa neznam koliko bi ti se isplatilo nosat jos preko granica.
|
tnx na savjetima!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:04. |