![]() |
o5 kuciste
jbg treba mi mala pomoc oko kupovine kucista,pare su manje vise bitne ne zelim sad neko previse skupo ali i ne zelim neku "plastikaru"
ako neko zna nek pomogne????? :D |
okvirna cijena bi bila poželjna
|
Ćile sunce mamino, pozdravi mi sekinog.
roooooooooooooofl Otkud ti ovde sunce ti poljubim??? :D Ajde reci koliko marona kontaš dati, pa ću ti ja objasniti par stvari. :D BTW Popuni opciju "Moj Komp" da i ostali ljudi kakvu ti makinu imaš. EDIT: Dobro nam došao! |
misloše malo manja sranja,pa maronedo nekih 150-200 pa ti vidi mozes li se uklopiti
:D:D:D |
Citiraj:
Sve u svemu to ti je fina svota za kupovinu pristojnog kućišta (800kn je max granica za one koji ne znaju kako stoji marka). Ali pošto si iz Doboja ko i ja sam, preporučujem ti da odemo zajedno do Banja Luke i da tamo pogledaš par Chieftecovih kućišta. |
Citiraj:
:P |
Citiraj:
Uklopiću ti ga ja nasamo, nije problem. :D |
Za te pare nekog chifa ubost ili eventualno CM 590/690... Naravno i ostane ti para za postene ventove...
Jedan nam nije bio dovoljan sad imamo dva :D:D Sad je forum odma duplo gay nego prije :D:D |
Citiraj:
:D cuo sam da ste veoma kvalitetni pa sam se prijavio :lol2: |
Citiraj:
Naravno da sam planirao Chieftec + Chieftec kombinaciju. 450AA-01-A (deltino napajanje), neki midi tower. Mislim da je to sasvim OK. Sad te ne pitam hoćeš li, nego smiješ li nam se pridružiti. :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
a uf, još jedan - ovo neće dobro završiti :D
Samo se držite teme, jer već vidim da ide nakrivo ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne brini se, ja garantujem za njega da će biti dobar i da će poštovati pravila. :D Ciljam na nešto ovakvo: napajanje, kućište.To se taman uklapa u cijenu do 200KM (ostane mu nešto malo viška da mi plati ćevape u Rogu kad mu to sve donesem iz BL :D). Za one koji budu računali 1KM iznosi 3,7kn. |
Citiraj:
Polako prvo ja trebam da skrpim pare pa onda treba otici u BL malo cu se ja nacekati sa tim napajanjem i kucistem :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:12. |