![]() |
Program za voice chat unutar mreze
treba mi neki programcic, znaci da je mali, a da radi taj voice kako spada, znaci da nekasni zvuk i sl. stvari! Od microsofta je totalno smesce, onaj roger wilco radi a ne bas kako spada....
Imam program borgchat, ali fali mi voice. Program je odlican, samo da stave taj mic i zvukic! |
isprobao roger wilco prek neta i super je.
isprobao i ventrilo i dobar je sam za nijednog ne znam jel radi prek mreže. ali trebali bi jer radiš server i klijenta i spajaš se drito na IP. |
tejk a luk and arrow
pogledaj najbolji program za voice/game komunikaciju...
samo da se zna, team speak server se moze vrtiti na pentiumu 100 sa 32mb rama :cool: to mu je i vise nego dosta konkretno u lokalnom lanu (i wlanu) team speak server se vrti na p2 333 sa 256 rama, ali to je overkill na tom serveru je i Call Of Duty dedicated server pod linuxom http://www.teamspeak.org btw, jesi probao RealPopUp za chatanje u mrezi... meni je bolji (i jednostavniji) od borgchata www.realpopup.it |
Re: tejk a luk and arrow
Citiraj:
|
Popup je zakon. Koristim ga duže vrijeme i radi jako dobro.
|
tor, apsolutno se slazem sa tobom...
evo copy paste-a iz mog realpopup-a Matro. RealPopup received 620 and sent 382 messages since installation. imam ga malo vise od tjedan dana... (nova instalacija windoza) moramo platiti pivu covjeku koji ga je napravio, pa evo :beer: :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |