![]() |
ht maxadsl neki $hit
http://press.ht.hr/novost.asp?id=1140
po ovome bi se moglo naslutiti da ce ovo sr*nje mozda biti nesto jeftinije (mislim da je flat rate neostvareni san svakog hr surfera) uglavnom, dok nedaju postene cijene za dsl keep on :rambo: |
Ja hoću FLAT, a dotle teško da će išta funkcionirati kako treba...:rolleyes:
|
Citiraj:
|
sigurno:rolleyes:
|
Citiraj:
|
tako je...
narod hoce flat rate parizer, ono za 20kn dobijes parizera koliko mozes pojesti prije nego sto podrignes... :smoke: pusenje je stetno, a ko mi nevjeruje neka popusi :p |
Ruljo, nemojte biti naivni, mozda ce pojeftiniti zbog dolaska adsl-a na iskonu, ali opet cec se ostvariti neka pljacka gradana, ko i sve do sada! Ako nece biti pretplata max 150kn, i 500mb 7kn max., ja neprelazim na adsl, neisplati se, zato jer svi znaju koliko cd-e dode! :D
Mozda iz svega toga iskon nesto izvuce, al cemo jos vidjet! |
Citiraj:
|
Ja sam upravo u pregovorima sa starcima da zememo maxadsl i to najslabiji. Brže mi ne treba, a i ne skidam puno. Račun će mi bit puno manji nego sad jer provodim previše vremena na netu.
|
Citiraj:
|
molim moderatora da obrise ovu poruku, slucajno sam kliknuo dvaput
|
64k je pre pre pre pre pre sporo. Neznam kako bi vam se dalo skidati 700MB ili 1400MB sa tom vezom.
Nista ispod 384k neuzimam. |
zakaj bi morao skidati gigabajte? neki ljudi jednostavno stalno vise na netu i komp im treba za surfanje, tu i tamo skinu par megi nekog programa, ili par desetaka megi nekog trailera. i za to im je 64k podnošljivo, a kad dođe 128 će im biti taman.
|
Citiraj:
|
Ma hvali dsl, drži se modema!:D :D :D
Barem dok to ne postane dostupno običnom građaninu po cijenei, znači još godinu-dvije:rolleyes: |
Citiraj:
Meni je bitno da sam ja 24h online, da recievam postu svakih 15min ak je ima, surfanje po netu, razgovori po forumima, skidanje firmware-a i sl. programcica, 64k cisto dosta, mozda bi cak dobro doslo 128k, da ipak to malo brze otvori! A na poslu skidam mb i mb, sta cu skidat na svoj trosak, pa nisam ludddddddd! |
Ma bio bi ja prezadovoljan sa 64k flat. Ali ipak ping je dosta velik sa takvom vezom.
Nekih 384 je cist dosta za igranje, skidanje, surfanje itd... Nekidam ni ja puno mjesecno (oko 5-6GB). |
Ja sam sad sebi uzeo 384/64 to mi je sasvim dosta ipak je to 8X brže od modema, dosta mi je za download i za igre! :cool:
|
Citiraj:
|
Ipak sa 384 je download speed 40-48 kbps a to je nekoliko puta više i od ISDN-a b veze! :clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nije samo Download koje se naplačuje nego i UPLOAD, HT naplačuje kopletan promet bio on Upload ili Download.
Nazvao ja sad HT i provjerio. GAMD LOPVSKA evo ti je caka |
Verizon nudi 15/2 Mbps za 50 dolara mjesečno
Promet se kod njih na spominje zato jer se flat rate podrazumijeva... Maxadsl superbrzi Internet...jao :fuming: :grrr: |
Citiraj:
|
a OVO se nudi kod nas.... :D :clap:
|
Citiraj:
|
: lol2 :
Žalosno ali istinito. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56. |