![]() |
Grafička (crte po monitoru)
Ovako prije mjesec dana su mi se počele pojavljivat crte po monitoru,šarene crte,i komp mi se nije htio upalit.E onda sam uspio nekako popraviti(u direktoriju od grafičke su ekstenzije bile sjebane).I tako je readilo do par dana.Onda mi se crte ne bi počele pojavljivat odmah nego nakon što bi ušao u neku igricu no prilikom restartanja bi komp normalno radio što prije nije.
Moja konfiguracija : Procesor : Intel(R) pentium(R) D CPU 3.40 GHZ 2 CPUs Memorija : 2 GB RAM Hard disk : 250 GB Grafička : nVidia GeForce 7600 GS Monitor : monitor je compaqov plug and play OS : WIndows XP Professional SP 3 Unaprijed hvala! |
1. provjeri stanje grafičke ( temperatura, stanje coolera)
2. promjeni drivere 3. reinstaliraj windowse 4. ako i dalje je sve isto grafička umire polako ali sigurno |
Citiraj:
|
Svaki put kad deinstaliras drivere pocisti ih u safe mode sa driver cleaner;),i popeglaj registry..A za temp grafike upotrijebi everest ili neki drugi program
|
Citiraj:
|
Evo obrisao sam driver s Driver cleanerom.I otišao instalirati opet.No opet se dogodi to da mi se sjebu ekstenzije npr. piše nwiz.ex_ ili ncpl.hl_ i tako gotovo kod svakog filea.Da ga opet skinem jel ima to kakve veze, možda se ''pokvario'':D.Što se tiče everesta ne mogu nać nigdje ovo za tempretaru.
|
A evo skužio sam da se ove ekstenzije sjebu još dok se instalira tj. kad se extractaju već piše Extracting (npr.) nwiz.ex_.A zašto???Pa skinuo sam opet drivere.A sad mi se viće neće ni normalno instalirat pa mi je refresh rate sjeban....Ah svašta.....:hitthewal:
|
Ako se to dogadja samo u windowsima probaj skinut neki program za overclock..tipa nVhardpage pa downclockat grafičku (mislim da je riječ o graf.memoriji),pa nju spuštat postepeno
|
Citiraj:
|
Vrime je za novu grafičku,frend je imao isti problem sa Fujitsu Siemens laptopom.
Nakon instalacije neke igrice-crte na monitoru prilikom igranja ili reprodukcije dvd-a. Isprobano više manje sve ,nema pomoći.Grafička ili neki njezin sklop banana. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:41. |