![]() |
Monitor?
Po sto i prvi put.. koji 17" CRT kupiti? Jedni kazu LG drugi Samsung treci Philips i ja opet na cudu. Najlogicniji izbor mi se cini Samsung 757MB za 1.467kn u RAJ-u. Druga opcija bi bila LG F700P u Ve-Mila za 1.385kn. Treca, a navodno i najbolja ali i najskuplja bi bila Philips P40 kojeg ne mogu nigdje naci. Meni se najvise svidja prema specifikacijama od Samsunga, novi 797MB monitor, ali ga nitko ne prodaje u HRV (jos!).
Uvjet za dobar monitor je po meni da u 1024 moze derat 100Hz i da ima 96kHz. Velicina tocke da je ispod 0.25, i da nema navodne bug-ove kao LG-ovi monitori. Pozdrav |
Samsung NF, nemožeš pogriješiti. LG i ostali znaju zasrati od modela do modela iako se nađe pojedini model koji je vrhunski (za te pare da se razumijemo).
|
Slazem se sa tor-om, definitivno SAMSUNG 17'' NF (natural-flat, ili ti trinitron). Cak bi i zaobisao MB odnosno dyna-flat, ovo sto si ti naveo! Za 100kn vise dobis paklenu 17-icu, nema tog monitora koji ima bolju sliku (usporedujemo 17'', neznam kak stoji LG)! A da negovorimo o refresh rate-u!
|
a da li su NF monitori aperture grill? to mi se nekako ne svidja kod monitora.... a cuo sam da je MB zakon stvar kod gledanja filmova....... ?
|
Citiraj:
|
te crne crte se istina vide , ali samo kad imas cijeli ekran u bijeloj boji - inace ih neces primjecivat
najnajnajnaj bolji izbor ti je samsung 757NF -i bas je vazno da NF:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:08. |