![]() |
Koliko bi klokali da je vasa konfiguracija?
pozdrav,
kupio sam kantu prije mjesec dana te je sve na tvornickim postavkama, prilikom biranja komponenti htio sam imati neki potencijal za eventualno klokanje u buducnosti pa evo od cega se kanta sastoji: Kućište ANTEC Gamer Twelve Hundred bez PSU, Unbeatable Gamer Case Logitech Cordless Desktop Wave USB / 920-000289 DVD+RW/-RW Pioneer DVR-215DBK, SATA, Dual Layer, 20x, black, bulk MB ASUS S775 P5Q Deluxe, FSB 1600, Intel P45, PCI-E, DDR2 Intel Core 2 Quad Q9550 BOX, 4×2.83GHz, 1333MHz, 775-pin, 12MB Sapphire Radeon HD4870x2, 2GB DDR5, PCIE, TVout, DVI hdd Seagate 640 GB memorija Corsair Dominator 2 kita svaki po 4 giga = 8 giga + airflow fanovi napajanje PC Power & Cooling 750W OCZ Vendetta 2 cooler evo zanima me koliko bi klokali pojedine komponente te koliko bi se primjetilo u 24/7 radu, igranju itd. |
Ja bi napajanje kloko bar na 1000W :)
|
Daj pa to je premalo... bar na 1200w ;)
|
EDIT: odvikavam se od ovakvih stvari...tipa ovo gore :)
|
ubaciš još 8 giga rama, plavu ledicu u miša i deri ;)
|
Da, napajanje na min 1200w, obavezno par plavih ledica, ram, jos min 8 giga i jpo mogucnosti da je dd3. I da je CPU cooler malo vise gamerski..ovaj je vise "civilni"..
|
Ako nebi išla na 5GHz zapalio bi je, ili kupio 2PSUa od 1000W min!
|
mislim da bi moglo ici na 20, 5 po kori jel :dobartek:
|
Citiraj:
iss, da stvarno, 20 gHz..:roller: |
"Unbeatable Gamer Case"
:D Oujea, gejmer. |
Ja mislim da bi se pržilica dala dobro OCat, makar da vrti 20k RPM
Isto tako HDD, može dosta povuć ipak je to WD :D |
mis, tipkovnica, prza, kuciste i ventilatori (dva komada). jako vazne stvari kod oc-a..........koji monitor imas?
btw autoru teme. zaebali su te, trebao si uzeti dva-tri raptora 300GB. ovaj wd nist ne valja, vidi kako pravi gejmerski hard izgleda. jos se zove VelociRaptor, pravo gejmersko ime za pravog gejmera ;). jebemu. |
Evo sad svi do jednog dobili po jednu razglednicu, čisto da se sjetite kad budete sljedeći put spamali po debilnim temama na Overclockingu.
Ako mislim da tema nije po pravilima i slično, prijavite ju pa će se moderatori pobrinuti za nju. Ovo nije M&D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |