![]() |
Zalman TNN500A - 25kg potpune tišine
Mislim da sam vidio cica macu! Ovo je moja nova ljubav, samo da skupim para. Ovo ja zovem min madafaka mašinnnnnn:D
|
10000kn...i to bez napajanja. Tko voli nek izvoli ali za tu cijenu se može nabavit vrhunska super-tiha vodenjača i još pola kompa...
|
Citiraj:
|
1000$ = 6000kn
Pa da se prezivam Kutle... :rolleyes: :D |
a meni se sviđa idea kao takva, ali moram priznat da je zalman podbacio. zato sam napisao da je ovo case za opaki workstation, a ne za server. jednostavno je ono "stuck in the middle". nije dosta pristupačno za normalnu mašinu, a svi majstori kojima normalni case-ovi nisu dosta uzimaju serversko kućište. a ovo to nije. da su smislili nekaj bolje za diskove onda bi to bilo prava stvar.
mojih 27 lipa. |
Ali moze se slozit komp bez ventilatora i za manju lovu.
Uzmes napajanje sa pasivnim hladenjem. Ako je konfa nesto ultra jako Zalman Reserator hladi i graficku i proc. Ako je nesto ispod recimo bartona 2500+ i ati 9700pro mozes stavit voolermaster hyper 6 na proc i zalman zm80 na graficku. To bi ipal bilo puuuuuno jeftinije od ovog kucista:) |
opaka kanta, da mi ju netko pokloni nebi se žalio :D
ali za te pare se uzme pol opakog kompa... btw hyper 6 nejde na socket A...zalman + 9700pro bez venta...hmmm malo prevruće imho : evil : |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |